«Παιδικοί σταθμοί για όλους»

Διαδήλωση έξω από το υπουργείο Εσωτερικών πραγματοποίησαν χθες το πρωί μέλη του συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής.

Μεταξύ των αιτημάτων τους είναι η ένταξη του συνόλου των παιδιών στις δομές των παιδικών σταθμών, μέσω του σχετικού προγράμματος της ΕΕΤΑΑ, η μονιμοποίηση των συμβασιούχων σε αυτές και μόνιμες προσλήψεις όλων των αναγκαίων ειδικοτήτων σε παιδαγωγικό και βοηθητικό προσωπικό.

Τα αιτήματα γνωστοποίησε αντιπροσωπία των διαδηλωτών σε συνεργάτη του υπουργού Εσωτερικών, ενώ νωρίτερα προκλήθηκε ολιγόλεπτη ένταση, όταν επιχειρήθηκε εισβολή στο υπουργείο.

Αντιπροσωπία του συνδικάτου συναντήθηκε με εκπροσώπους του υπουργείου Εσωτερικών, οι οποίοι διαβεβαίωσαν ότι εννέα γυναίκες που εργάζονταν σε παιδικό σταθμό του Δήμου Ψυχικού και απολύθηκαν, λόγω μείωσης του αριθμού των παιδιών, θα επαναπροσληφθούν σε άλλες, αντίστοιχες δομές. Η διοίκηση του συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής εμφανίζεται δραστήρια και προγραμματίζει μέσα στο επόμενο διάστημα να συνεχίσει τις κινητοποιήσεις για το θέμα των παιδικών σταθμών.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα