Πέντε νέες παραγωγές στο Πόρτα

Με τέσσερις επαναλήψεις και πέντε νέες παραγωγές μάς υποδέχεται φέτος το θέατρο Πόρτα. Ο θεατρικός οργανισμός ανοίγει την «Πόρτα» του στις 23 Οκτωβρίου με την παράσταση «Μύτη» των Patari Project -οι ίδιοι θα ανεβάσουν και το θεατρικό «Χιονάνοι»-, ενώ στις 28 Οκτωβρίου θα κάνει πρεμιέρα η παράσταση «Οι αναστατώσεις του οικοτρόφου Τέρλες» σε σκηνοθεσία Γεωργίας Μαυραγάνη.

Στις 18 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει η «Δίκη του Κ» σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου και στις 5 Νοεμβρίου θα φιλοξενηθεί η «Χορωδία Ανέργων». Η ψυχή του θεάτρου Ξένια Καλογεροπούλου θα συνεχίσει να αφηγείται παραμύθια από όλον τον κόσμο για τους μικρούς ακροατές (4 έως 8 ετών), ενώ στις 8 Δεκεμβρίου θα παρουσιαστεί ένα από τα σημαντικότερα έργα των γαλλικών γραμμάτων, το σατιρικό κείμενο «Καντίντ ή η Αισιοδοξία».

Μια από τις ενδιαφέρουσες παραγωγές είναι «Ο Αληθινός», στην οποία η ομάδα Vasistas με την Αργυρώ Χιώτη, διασκευάζοντας ηχογραφημένα «Μικρασιάτικα παραμύθια», στήνει ένα ενδιαφέρον θεατρικό δρώμενο. Η πρεμιέρα έχει οριστεί για τις 23/12. Αξίζει να τονιστεί ότι από την 1η και τις 15 Οκτωβρίου θα υπάρχει η δυνατότητα το κοινό να αγοράσει τα εισιτήρια για όλες τις παραστάσεις αντί 8 ευρώ το καθένα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα