Νεκροί δύο σμηνίτες, 19 και 25 ετών, σε μετωπική με νταλίκα

Τραγικό θάνατο στην άσφαλτο βρήκαν χθες το πρωί δύο νεαροί σμηνίτες, 25 και 19 ετών, στην Αιτωλοακαρνανία, έπειτα από σφοδρή σύγκρουση με φορτηγό.Σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στις 10 το πρωί οι νεαροί έφυγαν με Ι.Χ. όχημα από την Αεροπορική Βάση του Ακτίου, στην οποία υπηρετούσαν τη θητεία τους, μαζί με έναν 20χρονο φίλο τους, επίσης σμηνίτη. Στο 33ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αμφιλοχίας – Λευκάδας, κοντά στην περιοχή Παλιάμπελα Βόνιτσας, το όχημα το οποίο οδηγούσε ο 25χρονος κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με φορτηγό.

Αμεσα στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική, η οποία απεγκλώβισε τους τρεις νεαρούς. Οπως διαπιστώθηκε, ο 25χρονος και ο 19χρονος είχαν τραυματιστεί θανάσιμα, ενώ ο 20χρονος έφερε ελαφρά τραύματα και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σε νοσοκομείο της Λευκάδας. Παράλληλα ο 60χρονος οδηγός του φορτηγού συνελήφθη από άνδρες του Α.Τ. Βόνιτσας. Αν και τα αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται από τις αρμόδιες υπηρεσίες, τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι το σημείο όπου έγινε το τροχαίο είναι «καρμανιόλα», καθώς πολλοί άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους

. Οπως έγινε γνωστό, ο 19χρονος ήταν από το Στρογγυλοβούνι Αστακού, ο 25χρονος από το Δοκίμι Αγρινίου, ποδοσφαιριστής στην τοπική ομάδα Απόλλωνας Αγρινίου, ενώ ο 20χρονος κατάγεται από το Ζευγαράκι Αγρινίου. Ανακοίνωση για το τραγικό συμβάν εξέδωσε και η Πολεμική Αεροπορία.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα