Βήμα προβολής από τον ΓΑΠ στον Ακιντζί σε εκδήλωση στη Ν. Υόρκη!!

Περίεργα παιχνίδια με το Κυπριακό παίζει ο Γιώργος Παπανδρέου (του «ναι» στο Σχέδιο Ανάν), ο οποίος, παρόλο που έχει αποχωρήσει από την εξουσία εδώ και πέντε και πλέον χρόνια, συνεχίζει να βλάπτει ανεπανόρθωτα τον τόπο.Τελευταίο του «χτύπημα» είναι ότι, ως πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, αποφάσισε να δώσει βήμα προβολής στον κατοχικό ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί σε εκδήλωση στη Νέα Υόρκη, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών. Ο άνθρωπος που έβαλε τη χώρα στα Μνημόνια και έφερε στη χώρα το ΔΝΤ οργάνωσε εκδήλωση για τα παγκόσμια προβλήματα και -άκουσον, άκουσον- απέστειλε προσωπική πρόσκληση στον Τουρκοκύπριο ηγέτη, προκειμένου να βρεθεί στο πάνελ των ομιλητών.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο κ. Ακιντζί με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στον λογαριασμό της παράνομης «Προεδρίας της Τουρκικής Δημοκρατίας Βόρειας Κύπρου», κάνοντας μάλιστα ειδική αναφορά στην προσωπική πρόσκληση από τον Γιώργο Παπανδρέου.

Οπως αναφέρουν τουρκικές ιστοσελίδες, στο πάνελ δόθηκε στον κατοχικό ηγέτη η ευκαιρία, ως πρόεδρο της «Τουρκικής Δημοκρατίας Βορείου Κύπρου», μπροστά σε ξένους παράγοντες της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και σε άλλες προσωπικότητες, να παραθέσει τα επιχειρήματά του και να πείσει για τις θέσεις του για το Κυπριακό, χωρίς φυσικά να έχει κάποιον από την απέναντι πλευρά για να του απαντήσει. Ακόμα ένα… κατόρθωμα του επικίνδυνου πρώην πρωθυπουργού.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα