«Συνήθισαν» στην ισοπαλία Πανιώνιος και ΠΑΣ Γιάννινα

Μια… επανάληψη της αναμέτρησης πρωταθλήματος, που διεξήχθη την περασμένη Δευτέρα, έκαναν Πανιώνιος και ΠΑΣ Γιάννινα, που αναδείχθηκαν ισόπαλοι (1-1) για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Πανιώνιος κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 21′ με όμορφο διαγώνιο σουτ του Σπιριντόνοβιτς, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν ακόμα δύο καλές στιγμές σε σουτ των Σαραμαντά (33′) και Ταπόκο (45′). Ο ΠΑΣ «άγγιξε» την ισοφάριση, όταν πλασέ του Γιάκου (62′) κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι, αλλά στο 84′ ο Γιάκος… πήρε εκδίκηση για τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία και με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το 1-1.

Στο μεταξύ, σημαντικό βήμα πρόκρισης έκαναν τα Τρίκαλα, που πέρασαν από τη Σπάρτη, επικρατώντας της τοπικής ομάδας με 3-1.

Τα τέρματα των Τρικαλινών σημείωσαν οι Τσίπρας (2′), Γκόλιας (62′) και Σιαλμάς (87′), ενώ προσωρινά είχε ισοφαρίσει ο Ράνος (37′) για τους γηπεδούχους. Τους τρεις βαθμούς της νίκης πανηγύρισε και ο ΑΟΧ Κισσαμικός, που κέρδισε στα Περιβόλια τον Αχαρναϊκό (είχε χαμένο πέναλτι του Μπεκατώρου στο 83′) με 1-0 (65′ πέν. Ξύδας). Μάλιστα, προκλήθηκε ένταση μεταξύ φιλάθλων των γηπεδούχων και του νυν προέδρου του Αχαρναϊκού (και πρώην του ΑΟΧ) Γιώργου Μελά.

Παλικάρι ο Αρης, κέρδισε 1-0 εκτός έδρας τον Παναιγιάλειο και ξεκίνησε με το δεξί της υποχρεώσεις του στο Κύπελλο Ελλάδος.

Τέλος, ο Απόλλων Λάρισας πήρε το «διπλό» στην έδρα της Καλλιθέας με 2-1 (7′ Σεζάι / 15′ πέν., 63′ Σαχινίδης).

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα