Μπάρμπεκιου στην οικία του Γερμανού πρέσβη!

Οι αυριανές ομοσπονδιακές εκλογές της Γερμανίας θεωρούνται κρίσιμες, όχι επειδή κρίνεται η Καγκελαρία -η Ανγκελα Μέρκελ είναι σταθερά πρώτη σε όλες τις δημοσκοπήσεις-, αλλά γιατί από αυτές θα κριθεί η σύνθεση της επόμενης κυβέρνησης, που θα διαμορφώσει την πολιτική του Βερολίνου για την επόμενη τετραετία.Παραδοσιακά οι γερμανικές πρεσβείες ανά τον κόσμο την ημέρα των εκλογών διοργανώνουν ένα πάρτι για την παρακολούθηση των αποτελεσμάτων. Στην Αθήνα η πρεσβεία της Γερμανίας οργανώνει την Κυριακή, μαζί με τα γερμανικά πολιτικά ιδρύματα «Κόνραντ Αντεναουερ», «Χανς Ζάιντελ», «Φρίντριχ Εμπερτ» κ.ά., μια εκλογική βραδιά στην κατοικία του πρέσβη Γενς Πλέτνερ, στο Χαλάνδρι.

Στον κήπο της οικίας του Γερμανού πρέσβη οι δεκάδες καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά την αναμετάδοση των αποτελεσμάτων, από τη γιγαντοοθόνη που θα έχει στηθεί για την περίσταση. Παράλληλα θα μπορούν να γευτούν παραδοσιακές γερμανικές γεύσεις -πατατοσαλάτα και λουκάνικα μεταξύ άλλων- και να ξεδιψάσουν με άφθονη μπίρα.

Μεταξύ των καλεσμένων θα υπάρχουν πολλοί Ελληνες επιχειρηματίες καθώς επίσης και αρκετοί βουλευτές και πολιτικοί. Από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας θα παραβρεθούν οι Κωστής Χατζηδάκης και Γιώργος Κουμουτσάκος.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα