Τον καθαίρεσαν!

Ενοχος για παράνομη πώληση εισιτηρίων ο πρόεδρος της Γιούβε, Αντρέα Ανιέλι Ενοχος κρίθηκε ο πρόεδρος της Γιουβέντους Αντρέα Ανιέλι για συμμετοχή σε σκάνδαλο πώλησης εισιτηρίων σε οργανωμένους οπαδούς της «γηραιάς κυρίας», που έχουν σχέσεις με τη μαφία και τη «μαύρη» αγορά. Το ομοσπονδιακό δικαστήριο της Ιταλίας καταδίκασε τον πρόεδρο του ιταλικού συλλόγου σε μονοετή αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο και πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ, ενώ η ομάδα θα κληθεί να πληρώσει αποζημίωση 300.000 ευρώ. Παράλληλα, τιμωρήθηκαν ακόμα τρία στελέχη, ενώ η ιδιοκτησία του συλλόγου προχώρησε σε καθαίρεση του Ανιέλι από τη θέση του προέδρου. 

«Ενοχος» κρίθηκε και ο προπονητής της Βιγιαρεάλ Φραν Εσκρίμπα, όχι για κάποιο ποινικό αδίκημα, αλλά εξαιτίας της απογοητευτικών εμφανίσεων των «κίτρινων υποβρυχίων» στο πρωτάθλημα. Ετσι, μετά την εκτός έδρας ήττα της Κυριακής από τη Χετάφε με σκορ 4-0, οι ιθύνοντες του Ισπανικού συλλόγου θεώρησαν υπεύθυνο τον 52χρονο τεχνικό για την εικόνα της ομάδας, η οποία βρίσκεται στη 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα μετρώντας τρεις ήττες.

Σε άλλα νέα από την Ιβηρική Χερσόνησο η ισπανική εφημερίδα «Sport» αποκαλύπτει πως η Μπαρτσελόνα δεν έχει εγκαταλείψει τις προσπάθειες απόκτησης του Φελίπε Κουτίνιο, με τη Λίβερπουλ να φέρεται έτοιμη να τον παραχωρήσει στους «Καταλανούς» τον ερχόμενο Ιανουάριο. Ο Βραζιλιάνος έχει εκφράσει την επιθυμία του να μεταγραφεί στην Μπαρτσελόνα στους διοικούντες της Λίβερπουλ, η οποία έχει αποφασίσει να είναι πιο διαλλακτική στο ενδεχόμενο πώλησής του. Τέλος, στην Αγγλία ο Μουρίνιο απέφυγε την τιμωρία από την αγγλική ομοσπονδία, έπειτα από την αποβολή του στο παιχνίδι της Γιουνάιτεντ κόντρα στη Σάουθαμπτον. Ο Πορτογάλος τεχνικός αποβλήθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς παραβίαζε διαρκώς το όριο που χωρίζει τον αγωνιστικό χώρο από τους πάγκους των ομάδων.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα