Mε κυβερνητική παρέμβαση οι εκλογές στην ΕΟΕ

Με νόμο, όπως φαίνεται, θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη προέδρου στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Με επιστολή της προς την ΕΟΕ η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή εμφανίζεται θετική σε λύση με κυβερνητική παρέμβαση. Ο Σπύρος Καπράλος (φωτό), ο οποίος είχε αναδειχθεί πρόεδρος από τις εκλογές του Φεβρουαρίου που ακυρώθηκαν από το ΣτΕ, έστειλε επιστολή στη ΔΟΕ, με την οποία ενημέρωσε για τις διεργασίες που γίνονται προκειμένου να βρεθεί λύση. Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή απάντησε στην επιστολή του κυρίου Καπράλου και δεν έκρυψε την επιθυμία της να βρεθεί λύση. Μάλιστα εμφανίζεται θετική σε κυβερνητική παρέμβαση, σεβόμενη πάντα το πρωτόκολλο, και χωρίς φυσικά να υπάρχει θέμα με το αυτοδιοίκητο.

Υπενθυμίζεται ότι στις εκλογές της ΕΟΕ τον Φεβρουάριο ο Ισίδωρος Κούβελος, που ήταν επίσης υποψήφιος μαζί με τον Σπύρο Καπράλο, ζήτησε να ακυρωθεί η διαδικασία, καθώς είχε εισαχθεί με πρόβλημα υγείας στο Ωνάσειο.

Οι αρχαιρεσίες που έγιναν ανέδειξαν πρόεδρο τον Σπύρο Καπράλο, αλλά οι 13 ομοσπονδίες που στήριζαν την υποψηφιότητα Κούβελου προσέφυγαν στο ΣτΕ, το οποίο ακύρωσε το αποτέλεσμα των εκλογών. Τώρα αναμένεται η ημερομηνία διεξαγωγής των αρχαιρεσιών.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα