Φήμες και αλήθειες

Ο Ουζουνίδης συνεχίζει, ο Μαυροκουκουλάκης παραμένει για τα διαδικαστικά και η UEFA παραμονεύει για τιμωρία Η κατάσταση στον Παναθηναϊκό θυμίζει ξέφραγο αμπέλι, αφού η διοικητική κατάσταση έχει φέρει την αβεβαιότητα και έχει αναπτύξει την παραφιλολογία. Μετά το παιχνίδι του Αγρινίου βγήκε η φήμη ότι τα παρατάει ο Ουζουνίδης, λίγο αργότερα ότι παραιτήθηκε ο Μαυροκουκουλάκης και αμέσως μετά ότι οι «πράσινοι» μπαίνουν σε επιτήρηση από την UEFA. Η αλήθεια είναι ότι ο Ελληνας προπονητής έχει φτάσει αρκετές φορές στα όριά του, όχι όμως σε τέτοιο βαθμό ώστε να προτίθεται να υποβάλει την παραίτησή του. Κανείς βέβαια δεν είναι σε θέση να γνωρίζει πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, αφού η κατάσταση στην «πράσινη» ΠΑΕ είναι πάρα πολύ άσχημη και δεν υπάρχει αισιοδοξία σε διοικητικό επίπεδο. Ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο ο Ουζουνίδης ζήτησε συνάντηση με τον Αλαφούζο για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. 

Από την άλλη, ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης εξέφρασε στον Γιάννη Αλαφούζο την πρόθεσή του να αποχωρήσει, ωστόσο ζητήθηκε από τον πολύπειρο παράγοντα να παραμείνει στη θέση του και να εξυπηρετεί από τη θέση του προέδρου κάποια διαδικαστικά ζητήματα, οπότε μέχρι νεωτέρας δεν θα υπάρξει κάποια αλλαγή. Οσον αφορά το θέμα της UEFA, είναι αλήθεια ότι, αν δεν μπουν λεφτά και η ομάδα δεν βρει υγεία, θα αποκλειστεί από τις Eυρωπαϊκές διοργανώσεις. Αλλά αυτό είναι νόμος και ισχύει για όλους τους συλλόγους που έχουν τόσο μεγάλα οικονομικά προβλήματα.

Θέμα με Βλαχοδήμο

Από εκεί και πέρα, η πώληση του Βλαχοδήμου στην Μπενφίκα έχει «παγώσει» τις τελευταίες μέρες. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι «αετοί», που πρόσφεραν 2.000.000 ευρώ, θέλουν να καταβάλουν το ποσό σε δόσεις, ωστόσο δεν αποκλείεται να μη βιάζονται βλέποντας πως η κατάσταση στα διοικητικά της «πράσινης» ΠΑΕ είναι ρευστή και να επιδιώκουν την καλύτερη δυνατή για εκείνους συμφωνία. Η ουσία είναι πως με τη μεταγραφή να μην προχωρά για την ώρα ο Παναθηναϊκός δεν θα βάλει στα ταμεία του χρήματα που θα ήταν απαραίτητα για κάλυψη κάποιων υποχρεώσεων.

Τέλος, ο Αντρές Τσάβες τραυματίστηκε στο ματς με τον Παναιτωλικό και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για 3-4 εβδομάδες. Ο ίδιος έστειλε το δικό του μήνυμα στους φίλους του Παναθηναϊκού.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα