«Αξίζουμε να είμαστε πρώτοι»

Ο Μανόλο Χιμένεθ στάθηκε στη σημασία της μεγάλης ανατροπής και επιχείρησε να προσγειώσει τους παίκτες: «Προέχει τώρα η Αούστρια Βιένης» Από τον
Γιώργο Σηφάκη

Η ΑΕΚ πέτυχε απέναντι στον Ολυμπιακό μια απίστευτη ανατροπή και πήρε μια νίκη από αυτές που χαρακτηρίζονται «νίκες που σου δίνουν τίτλο». Ηταν από τα παιχνίδια που χαίρεσαι να τα βλέπεις και που κάνουν τον κόσμο να επιστρέψει στο γήπεδο.

Η «Ενωση» έδειξε, και απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, ότι πανάξια είναι πρώτη στη Σούπερ Λίγκα, όπως δήλωσε και ο Μανόλο Χιμένεθ χθες, μία ημέρα μετά την ανατροπή, χαρακτηρίζοντας το 3-2 επί του Ολυμπιακού μία από τις καλύτερες στιγμές στην καριέρα του.

«Οπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, με το να χάνει η ομάδα 0-2 και να μπορέσουμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας. Ηταν από τις ομορφότερες στιγμές, αν μπορώ να σκεφτώ, αγωνιστικά, έτσι όπως εξελίχθηκε. Αυτό που μου θυμίζει ήταν ένα ματς κόντρα στη Ρεάλ με τη Σεβίλη, όπου είχαμε κερδίσει 3-4» τόνισε ο Ανδαλουσιανός τεχνικός, για να συνεχίσει: «Δεν θα αποφύγω να πω ότι είμαστε πρώτοι επειδή το αξίζουμε, έτσι όπως παίζουμε. Αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι πως έχουμε περάσει μόνο λίγα παιχνίδια και έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Αυτό που προέχει τώρα είναι το παιχνίδι κόντρα στην Αούστρια Βιένης» πρόσθεσε και κατέληξε: «Η μεγαλύτερη ικανοποίηση για έναν προπονητή είναι όταν προσπαθείς να μεταδόσεις στους ποδοσφαιριστές κάποια πράγματα και αυτοί τα βάζουν σε εφαρμογή. Αλλες φορές, βέβαια, μπορεί να μη βγουν. Για καλή μας τύχη όλα πήγαν καλά».

«Τρελό παιχνίδι»

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Πέτρος Μάνταλος. Με φωτογραφία στο Ιnstagram, μία μέρα μετά τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο αρχηγός της «Ενωσης» έγραψε στο μήνυμά του: «Ενα τρελό παιχνίδι που πήραμε αυτό που αξίζαμε».

Από την άλλη, ευχάριστα ήταν τα νέα και για τον Μιχάλη Μπακάκη, καθώς ο τραυματισμός στη μύτη του δεν θα του στερήσει τη συμμετοχή στο παιχνίδι της Πέμπτης. Χθες υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι έχει υποστεί ένα ρωγμώδες κάταγμα που του έχει δημιουργήσει αιμάτωμα, το οποίο όμως μπορεί να αντιμετωπιστεί με θεραπευτική αγωγή.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα