Τα ποντίκια κάνουν… πάρτι στο Νοσοκομείο Κιλκίς

Τρωκτικά έχουν σπείρει τον τρόμο στους χώρους του Νοσοκομείου Κιλκίς, προκαλώντας την έντονη ανησυχία για την υγεία των ασθενών, των εργαζομένων αλλά και των επισκεπτών. Τα παραπάνω καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), η οποία με χθεσινή ανακοίνωσή της τονίζει ότι «τα ποντίκια κάνουν παρέλαση».

Να σημειωθεί ότι στο νοσοκομείο, που έχει σύμβαση με ιδιωτική εταιρία απολύμανσης, με εντολή της διοίκησης έσπευσαν αμέσως επόπτες δημόσιας υγείας και πραγματοποίησαν αυτοψία στους χώρους του, όπου διαπίστωσαν ότι στον χώρο της κλινικής υπήρχαν σημεία εισόδου τρωκτικών, όπως ανοιχτή πόρτα εισόδου, παράθυρα και μπαλκονόπορτες στους θαλάμους των ασθενών χωρίς σήτες. Στην αποθήκη υγειονομικού υλικού εντοπίστηκε τρωκτικό, όμως σε αυτόν τον χώρο δεν είχαν ληφθεί μέτρα πρόληψης.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα