Έβαλε τάξη στα ασυμμάζευτα!

Ο Λεμονής παρέταξε έναν πιο… λογικό Ολυμπιακό στο Τορίνο και τώρα ετοιμάζεται για τον πάντα επικίνδυνο ΑτρόμητοΑπό τον
Χάρη Δάντση

Ηαλλαγή προπονητή λειτούργησε ευεργετικά για τον Ολυμπιακό. Τουλάχιστον σε πρώτη φάση. Με την προχθεσινή πολύ καλή εμφάνιση στο Τορίνο απέναντι στη Γιουβέντους η ομάδα του Πειραιά κέρδισε ηρεμία. Ασφαλώς θα ήθελε και το θετικό αποτέλεσμα. Μολονότι αυτό δεν ήρθε στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, υπάρχει αισιοδοξία. 

Ο Τάκης Λεμονής κέρδισε το πρώτο στοίχημα μαζεύοντας τα… ασυμμάζευτα του προκατόχου του Μπέσνικ Χάσι, ωστόσο γνωρίζει πολύ καλά ότι το μεγάλο στοίχημα παραμένει το πρωτάθλημα. Εκεί όπου οι Πειραιώτες βρίσκονται στο -5 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ. Θεωρείται δεδομένο ότι ο βαθμός δυσκολίας στο εντός έδρας ματς της Κυριακής ενάντια στον Ατρόμητο θα είναι πολύ υψηλός. Κι αυτό διότι εκτός απροόπτου οι πρωταθλητές Ελλάδος θα βρουν μπροστά τους μία κλειστή άμυνα. Ο «Sir Takis» λοιπόν καλείται σε σύντομο χρονικό διάστημα να παρουσιάσει ένα διαφορετικό, πιο επιθετικό πλάνο σε σχέση με αυτό που επέλεξε στην προχθεσινή μάχη με τη «Γιούβε».

Τιμωρημένοι

Συν τοις άλλοις, ο Λεμονής δεν θα έχει στη διάθεσή του λόγω τιμωρίας τον Ενγκελς (ενώ έκανε και έξι ράμματα στα χείλη του από τη σύγκρουση που είχε με τον Κιελίνι) αλλά και τον τραυματία Βούκοβιτς και είναι πολύ πιθανό να επιλέξει τους Νικολάου – Μποτία ως δίδυμο στο κέντρο της άμυνας. 
Οπως και να ‘χει, περιθώρια για άλλες απώλειες δεν υπάρχουν, γι’ αυτό και ζητά απόλυτη συγκέντρωση απ’ όλους. 

Και ο Κριστιάν Καρεμπέ μιλώντας στα ιταλικά ΜΜΕ τόνισε την ανάγκη για επιστροφή στις νίκες και εξήγησε: «Είμαστε όπως η Γιουβέντους. Δεν μπορείς να έχεις δύο ή τρεις ήττες. Αλλιώς θα χάσεις τον τίτλο. Ετσι, πήραμε την απόφαση να αλλάξουμε προπονητή κι ελπίζουμε αυτή η αλλαγή να αλλάξει προς το καλύτερο και τη διάθεση των παικτών».

Εν τω μεταξύ, ο Στέφανος Καπίνο είχε χθες τετ α τετ με τον Τάκη Λεμονή στου Ρέντη. Ο διεθνής γκολκίπερ, που ήταν εκτός αποστολής στο ματς με τη Γιουβέντους, προπονήθηκε κανονικά και υπολογίζεται για τον Ατρόμητο.

 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα