«Αιώνιες» ήττες

Ο Ολυμπιακός έχασε από την Μπεσίκτας με 70-65 και ο ΠΑΟ από την Νταρουσάφακα με 78-75Την ήττα από την Μπεσίκτας στο τουρνουά της Κωνσταντινούπολης γνώρισε ο Ολυμπιακός με 70-65, χωρίς την παρουσία των Σπανούλη, Παπανικολάου και Στρέλνιεκς. 

Οι Πειραιώτες δεν ξεκίνησαν καλά τον αγώνα τους, κατάφεραν να αντιδράσουν και να πάρουν το προβάδισμα με τέσσερις πόντους, ωστόσο πλήρωσαν τα λάθη τους στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, με την Μπεσίκτας να τα εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, παίρνοντας τη νίκη. 

Στην αγωνιστική δράση επέστρεψε ο Γιώργος Πρίντεζης, που δεν έπαιξε στα προηγούμενα φιλικά του Ολυμπιακού, ενώ αυτοί που ξεχώρισαν ήταν οι Ρόμπερτς και Μιλουτίνοφ, που έφτασαν σε διψήφιο αριθμό πόντων. Στη συνέχεια του τουρνουά ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στον μικρό τελικό μία εκ των Γαλατασαράι και Γκαζιάντε.

Παράλληλα, την ήττα γνώρισε και ο Παναθηναϊκός, στο δικό του φιλικό, από την Νταρουσάφακα με 78-75, στον μικρό τελικό του Gomelsky Cup, στην παράταση. Οι «πράσινοι» αυτοκτόνησαν, καθώς βρίσκονταν μπροστά στο σκορ με πέντε πόντους 45” πριν από το φινάλε και κατάφεραν να χάσουν στην εκπνοή της αναμέτρησης. 

Ο Παναθηναϊκός ήταν εξαιρετικά άστοχος στο τρίποντο, έχοντας 5 στα 25, ενώ ο Καλάθης, που ξεχώρισε, έχασε δύο βολές στο φινάλε της αναμέτρησης και δέχτηκε και τάπα στο τελευταίο σουτ.

Αγωνία για Ρίβερς 

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι στο δεύτερο δεκάλεπτο χτύπησε ο Ρίβερς, με τους γιατρούς να περιμένουν την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα, ώστε να διαπιστώσουν το μέγεθος του τραυματισμού του και το εάν θα προλάβει να είναι έτοιμος για τον πρώτο αγώνα της Α1 κόντρα στον Ολυμπιακό. 

Καταλήγοντας, σχετικά με την 3η αγωνιστική της Β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Ιωνικός θα αντιμετωπίσει αύριο τον ΓΣΛ Φάρος (17.00). Εξάλλου, ο Κολοσσός τον Προμηθέα την Κυριακή (17.00) και ο Αρης ανακοίνωσε ακόμα μια μεταγραφή, αυτή του Κιθ Μπένσον.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα