Παραμένει στον αέρα η online ψηφοφορία!

Ούτε χθες έκλεισε το «deal» για την ανάδειξη νέου ΠΑΣΟΚάρχη Συνεχίζεται η κωμωδία για την εκλογή αρχηγού στον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς, καθώς ούτε χθες επιτεύχθηκε συμφωνία για τα διαδικαστικά!

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαδικασιών και Δεοντολογίας Νίκος Αλιβιζάτος σε επιστολή του προς τα μέλη της επιτροπής ανέφερε ότι «οι συζητήσεις με τις επιλεγείσες εταιρίες για τη διοργάνωση της online ψηφοφορίας συνεχίστηκαν με εντατικούς (εξοντωτικούς για κάποιους) ρυθμούς καθ’ όλο το λήγον Σαββατοκύριακο».

Οπως έκανε γνωστό, «έχει επέλθει καταρχήν συμφωνία για το οικονομικό σκέλος, αλλά παραμένει αβεβαιότητα όσον αφορά τον χρόνο παράδοσης του εξοπλισμού», ενώ αναγνώρισε ότι «δεν κατέστη δυνατόν να έχουμε απαντήσεις σήμερα (σ.σ.: χθες), αφού εμπλέκονται εργοστάσια στο εξωτερικό που είναι σήμερα κλειστά, αλλά αναμένουμε καταρχήν απάντηση αύριο (σ.σ.: σήμερα) το πρωί».

Διάγραμμα

Παράλληλα, έστειλε ένα διάγραμμα με το πώς θα στηθούν οι κάλπες, ενώ αναμένεται και νέα συνάντηση αύριο, οπότε θα τεθούν οι λεπτομέρειες επί τάπητος.

Η ΔΗ.ΣΥ. και το Ποτάμι, ως τα μόνα κοινοβουλευτικά κόμματα που εμπλέκονται στη διαδικασία, δέχτηκαν να είναι οι συμβαλλόμενοι με τους δύο εργολάβους / εταιρίες, με τον κ. Αλιβιζάτο να σημειώνει: «Αντιλαμβάνεσθε ότι αυτό μάς διευκολύνει τα μέγιστα, αφού διαθέτουν ΑΦΜ και είναι εξ ορισμού πιο φερέγγυα (ως δικαιούχοι κρατικής επιδότησης) από την ΑΜΚΕ που, σύμφωνα με τον αρχικό μας σχεδιασμό, είχαμε αποφασίσει να συστήσουμε».

Την ίδια ώρα, επιστολή στον κ. Αλιβιζάτο έστελνε ένας εκ των υποψηφίων, ο Γιάννης Μανιάτης, ζητώντας «να θεσμοθετηθούν κανόνες για μια ισότιμη προεκλογική διαδικασία».

Από την πλευρά του, ο ευρωβουλευτής και υποψήφιος για την ηγεσία Νίκος Ανδρουλάκης συνεχίζει τις περιοδείες και την Πέμπτη θα επισκεφτεί την Ελευσίνα, θα συνομιλήσει με τοπικούς φορείς και πολίτες, ενώ θα πραγματοποιήσει και πολιτική ομιλία. Διακήρυξη για τον νέο δημοκρατικό πολιτικό φορέα εθνικής και παραγωγικής ανόρθωσης της χώρας έδωσε στη δημοσιότητα ένας άλλος υποψήφιος, ο Κωνσταντίνος Γάτσιος.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα