Παρών στα Τέμπη

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ τίμησε τη μνήμη των φιλάθλων που έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίοΑσβεστη τη μνήμη των έξι αδικοχαμένων φιλάθλων του κρατά ο ΠΑΟΚ! Σύσσωμη η οικογένεια του «Δικεφάλου» βρέθηκε χθες στα Τέμπη προκειμένου να τιμήσει με την παρουσία της την ημέρα μνήμης για τα παιδιά που έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη. 

«Παρών» φώναξαν οι παρευρισκόμενοι στο άκουσμα των ονομάτων του Χαράλαμπου, του Δημήτρη, της Χριστίνας, του Αναστάσιου, του Γιώργου και του Κυριάκου, που έφυγαν από τη ζωή τα ξημερώματα της 4ης Οκτωβρίου 1999, όταν το λεωφορείο που τους μετέφερε στη Θεσσαλονίκη (μετά το παιχνίδι Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ) συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στο ύψος των Τεμπών. 

Στο μνημόσυνο παρευρέθηκε το ποδοσφαιρικό τμήμα (εκτός των ποδοσφαιριστών που είχαν διεθνείς υποχρεώσεις), οι Παντελής Κωνσταντινίδης και Λούμπος Μίχελ, εκπρόσωποι του Α.Σ. ΠΑΟΚ και τμημάτων του συλλόγου και περίπου 200 φίλοι του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ Δημοκράτης Παπαδόπουλος στάθηκε στην ανάγκη να τιμήσει η Πολιτεία τους έξι αδικοχαμένους νέους: «Τα παιδιά δεν θα τα ξεχάσουμε ποτέ! Είναι χρέος της Πολιτείας να δώσει στη σήραγγα που περνά δίπλα από το μνημείο το όνομα των παιδιών αυτών. Είναι μεγάλη μας επιθυμία και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε».

Στο μεταξύ, μήνυμα της έναρξης των διαδικασιών για τη Νέα Τούμπα έστειλε ο υπεύθυνος των εγκαταστάσεων και ανάπτυξης κτιριακών υποδομών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Γιάννης Δημογιάννης: «Ξεκινάμε. Ο δρόμος μακρύς, αλλά ο στόχος μάς γεμίζει ενέργεια». Οσον αφορά τις κινήσεις που αναμένεται να γίνουν από σήμερα, στόχος είναι να αρχίσουν οι επαφές με τον δήμο και με τη διοίκηση του Καυτανζογλείου, το οποίο θα χρησιμοποιήσουν οι «ασπρόμαυροι» για δύο χρόνια, όσο δηλαδή θα χρειαστεί η ανακατασκευή του γηπέδου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα