ΔΙΕΜΦΥΛΙΚΗ ΔΕΞΙΑ

Το ιδεολογικό στίγμα και οι παγίδες της ΠειραιώςΑπό τον
Γιώργο Χαρβαλιά

Με συγχωρείτε, αλλά ελάχιστη σημασία έχει τι θα ψηφίσει τελικά στην Ολομέλεια η Ν.Δ. για το νομοσχέδιο-όνειδος σχετικά με την κατοχύρωση αλλαγής φύλου… στα 15, που σκαρφίστηκε ο Κοντονής και ευλόγησε στην «Καθημερινή» ο Τσακαλώτος ως παγκόσμια επιτομή… προοδευτικότητας. Kαι μόνο το γεγονός ότι η αξιωματική αντιπολίτευση επιφυλάχθηκε και κάθισε μερικές ημέρες για να το… σκεφτεί σημαίνει ότι σε αυτή τη χώρα δεν υπάρχει συντηρητικό κόμμα.

Συντηρητική παράταξη με στοιχειώδες ίχνος ιδεολογικού αυτοσεβασμού, αλλά και σοβαρότητας, δεν θα καθόταν καν να κουβεντιάσει τις «τρελίτσες» των Τσακαλώτων και άλλων επιφανών συριζαίων μπουρδολόγων, που, αφού έγιναν σφουγγαρόπανα των δανειστών και μας ήπιαν το αίμα, έρχονται τώρα να μας μιλήσουν για τον φιλελευθερισμό σε… εναλλακτικά κοινωνικά θέματα. Και αντί να τους επιστρέψει το νομοσχέδιο-πατσαβούρι ως απαράδεκτο η Κεντροδεξιά -αντιπολίτευση και καλά…-, παραλίγο να γίνει ουρά του Ποταμιού και της ΔΗΜ.ΑΡ., που έσπευσαν να στοιχηθούν πίσω από τις προκλητικές ανοησίες του ΣΥΡΙΖΑ για να δώσουν με τη σειρά τους διαπιστευτήρια αριστερής προοδευτικότητας.

Δεν με ενδιαφέρει ούτε στο ελάχιστο σε πόσες ευρωπαϊκές χώρες εφαρμόζονται οι «καινοτομίες» Κοντονή για την αλλαγή φύλου στα 15, με δικαίωμα μελλοντικής αναίρεσης και επιστροφής στο παλαιότερο! Και στη Γερμανία επιτρέπεται να έχεις δεσμό με το ροτβάιλέρ σου, αλλά αυτό δεν λέγεται κοινωνική πρόοδος. Κάπως αλλιώς λέγεται και, εν πάση περιπτώσει, δεν είμαστε υποχρεωμένοι ακόμη να το λουστούμε, εκτός κι αν περιλαμβάνεται στα… ψιλά γράμματα των Μνημονίων που υπογράφει ο Τσακαλώτος.
Δεν χρειάζονται ούτε γνωμοδοτικές επιτροπές ούτε ιατρικά συμβούλια για να καταλάβει κάποιος ότι ένα παιδί 15 ετών μπορεί να βιαστεί προς μια επιβεβαίωση σεξουαλικού προσανατολισμού. Και προς αυτή την κατεύθυνση δεν εξυπηρετεί σε τίποτα η βιασύνη, ούτε στο σχολείο ούτε στον κοινωνικό περίγυρο ούτε στην ίδια την οικογένεια.

Επιπλέον, οι γελοιότητες «σήμερα αισθάνομαι Δημήτρης, αύριο Δημητρούλα και μεθαύριο… Μήτσος», για τις οποίες προνοεί το νομοσχέδιο του Κοντονή, ευτελίζουν και ένα πράγματι υπαρκτό πρόβλημα νομικής υπόστασης, η ρύθμιση πάντως του οποίου δεν αποτελεί σήμερα την πιο επείγουσα κοινωνική προτεραιότητα. Απλά, επιτρέπει στον ΣΥΡΙΖΑ να αλλάζει την ατζέντα με πυροτεχνήματα και να γλιτώνει από τα δύσκολα.

Το ερώτημα είναι τι ακριβώς κάνει η Νέα Δημοκρατία και πέφτει σε τέτοιες παγίδες. Το έχω ξαναπεί: Αν ο Κυριάκος διαφωνεί με το ιδεολογικό στίγμα της παράταξης, να κάνει γρήγορα ιδρυτικό συνέδριο και να επιχειρήσει να το ξηλώσει. Το «λίγο απ’ όλα» δεν παίζει σήμερα. Gender fluid Δεξιά δεν υπάρχει!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα