«Κούρεμα» του Αδωνη και πυρά για κόλπα στη Θεσσαλία

Πριν αλέκτορα φωνήσαι, ο Αδωνις Γεωργιάδης υποβαθμίστηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Λίγες μόλις ώρες μετά την «ανταρσία» του και την ηχηρή απουσία του από το πρώτο προσυνέδριο της Ν.Δ., με απόφαση του κ. Μητσοτάκη, ο αντιπρόεδρος του κόμματος αντικαταστάθηκε από τον Βασίλη Κικίλια στη θέση του τομεάρχη Αμυνας.

Τη σχετική αναστάτωση στην αξιωματική αντιπολίτευση αποκάλυψε με το χθεσινό πρωτοσέλιδό της η «δημοκρατία», με φόντο την επιχείρηση του αντιπροέδρου να διαμορφώσει τη δική του προσωπική ατζέντα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να δράσει άμεσα, αν και ο ίδιος ο κ. Γεωργιάδης θέλησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την αποπομπή του, ανεβάζοντας στο twitter φωτογραφία με τον έτερο αντιπρόεδρο.

«Με τον φίλο μου, πάνω απ’ όλα, Κωστή Χατζηδάκη σχολιάζουμε γελώντας τα σημερινά πρωτοσέλιδα περί ανταρσίας μου…» έγραψε, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει τη… χαρά του για την αντικατάστασή του. Την ίδια ώρα, πάντως, τα προσωπικά παιχνίδια του αντιπροέδρου επιβεβαιώνονται και από ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Λάρισας, που σύμφωνα με πληροφορίες εκδόθηκε με άνωθεν εντολή και εκφράζει δυσφορία για την έμμεση στήριξη που παρέχει ο κ. Γεωργιάδης στον πρώην βουλευτή του ΛΑΟΣ Αστέριο Ροντούλη για τη Δημαρχία Τιρνάβου.

«Η ενδεχόμενη στήριξη της Ν.Δ. σε πρόσωπα στις αυτοδιοικητικές εκλογές θα γίνει βάσει των προβλεπομένων στο Καταστατικό, με κριτήρια αξιολόγησης, σε χρόνο και τρόπο που θα ορίσει ο πρόεδρος της Ν.Δ. » αναφέρεται, μεταξύ άλλων.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα