Βαριά τραυματισμένη βγήκε η κυβέρνηση

Η επικράτηση της θέλησης του πρωθυπουργού να περάσει το νομοσχέδιο που υπονομεύει τα θεμέλια της ελληνικής οικογένειας δεν ήταν τίποτε άλλο παρά μια πύρρειος νίκη. Ακόμα μια τέτοια αν καταφέρουν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο επικεφαλής του, δεν πρόκειται να υπάρχει πλέον κυβερνητικός σχηματισμός για να «πανηγυρίσει».

Με τη… μειοψηφική επικράτηση του άρθρου για την αλλαγή φύλου από τα 15, το οποίο ψήφισαν 148 βουλευτές, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας προσωπικά δεν δίχασαν την κοινωνία (όπως ίσως επεδίωκαν ορισμένοι «μυαλοπώλες» αναλυτές και «επικοινωνιολόγοι»). Αντίθετα, την ένωσαν και αφύπνισαν δυνάμεις τις οποίες θα βρουν μπροστά τους όλοι όσοι εναντιώνονται στον χριστιανισμό και στην ελληνικότητα. Στη φύση επικρατεί το φυσιολογικό και ο κανόνας παραμένει κανόνας, παρά τις λίγες εξαιρέσεις.

Γι’ αυτό οι Ελληνες, στη συντριπτική πλειονότητά τους, δεν συμφώνησαν με αυτήν την πρωτοβουλία. Δεν επιθυμούν η πατρίδα μας να καταντήσει τριτοκοσμική φαβέλα, όπου θα υπάρχουν θύλακες Ελλήνων μέσα σ’ έναν πολυπολιτισμικό πολτό, όπου αλλού θα κυριαρχεί ο ισλαμικός νόμος και αλλού η νεοταξική «κουλτούρα» των τρανσέξουαλ και των παρελάσεων ομοφυλόφιλης περηφάνιας. Η Ελλάδα μας δεν είναι κουρελού και εκείνοι που την πονούν, τη σέβονται και την αγαπούν δεν θα την αφήσουν να γίνει έτσι.

Από την άλλη, υπάρχει και το εξής αξιοσημείωτο που χρήζει ερμηνείας: Από την πληθώρα των θεμάτων που θα μπορούσε να ασχοληθεί και να επιλύσει μια κυβέρνηση, η οποία ενδιαφέρεται αληθινά για τον λαό και την πατρίδα, ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να υποστεί σημαντικές αβαρίες και να θέσει εν αμφιβόλω την κοινοβουλευτική πλειοψηφία του για το θέμα της αλλαγής φύλου. Αυτό δείχνει την πλήρη αποξένωση των ιδεοληπτικών αριστερών του ΣΥΡΙΖΑ από τον ελληνικό λαό και την παγερή αδιαφορία των εξουσιαστών για τις ανάγκες, τις αγωνίες και τα όνειρα των πολιτών.

Κοντολογίς, η κατάσταση οδεύει σε μια αναμενόμενη κατάληξη, την οποία έχουν όλα τα κόμματα και οι μηχανισμοί εξουσίας που δεν αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα και ξεμακραίνουν από τη λαϊκή βούληση· σε θεαματική κατάρρευση!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα