Πετρούνιας: Σαν να ήμουν στην Ελλάδα

Ο παγκόσμιος Λευτέρης Πετρούνιας μίλησε για το μοναδικό κατόρθωμα και τη ζεϊμπεκιά νίκης Πήγε, είδε, κατέκτησε και επέστρεψε θριαμβευτής στην πατρίδα μας χθες το μεσημέρι ο «βασιλιάς των κρίκων» Λευτέρης Πετρούνιας. Ο ολυμπιονίκης και δύο φορές πλέον παγκόσμιος πρωταθλητής προσγειώθηκε χθες στο «Ελ. Βενιζέλος» μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της ελληνικής αποστολής και τον υποδέχθηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης. 

Στις πρώτες δηλώσεις του μετά την επιστροφή του στα πάτρια εδάφη τόνισε τη δυσκολία να παραμένει κάποιος στην κορυφή. Εν συνεχεία, αφιέρωσε το μετάλλιό του στη χώρα μας, στον προπονητή του και σε όλους όσοι τον υποστηρίζουν και τον βοηθούν να συνεχίζει την εκπληκτική προσπάθειά του. Μάλιστα, δεν ξέχασε να αναφερθεί στην ψυχολογική στήριξη των Ελλήνων στον Καναδά και το ζεϊμπέκικο που χόρεψε: «Είχε αρκετούς Ελληνες στον Καναδά, όντως ήταν σαν να αγωνιζόμουν σε δικό μας μέρος. Η ζεϊμπεκιά ήταν μια ζεϊμπεκιά που έγινε επειδή κερδίσαμε, χορεύαμε πάνω στον ενθουσιασμό και κάναμε και την πλάκα μας».

Παράλληλα, σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε εκτενέστερα για την επιτυχία του: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτό το αποτέλεσμα, γιατί καταφέραμε να διατηρήσουμε τον τίτλο για δεύτερη χρονιά. Είναι ένα επίτευγμα που πάντα ήθελα να πετύχω και το ονειρευόμουν. Να έχουμε την υγεία μας, για να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο, για να συνεχίσουμε να φέρνουμε επιτυχίες και να κάνουμε υπερήφανους τους Ελληνες». Τέλος, όσον αφορά τους στόχους του για το νέο έτος, έδειξε διψασμένος για περισσότερες διακρίσεις υποστηρίζοντας: «Ξεκινάει μία χρονιά το 2018, αφού πρώτα ξεκουραστούμε, που έχουμε Μεσογειακό, Ευρωπαϊκό, Παγκόσμιο και δύο τρία World Cup, που θέλουμε να τα κερδίσουμε όλα».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα