Ιδού οι απαγωγείς Λεμπιδάκη

Οι αστυνομικοί αναζητούν και άλλα άτομα, που διαφεύγουνΣτη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία, ύστερα από το πράσινο φως της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηρακλείου, τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες των επτά ατόμων που έχουν συλληφθεί για την απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη. 

Πρόκειται για τους Κλάδο Εμμανουήλ, του Δράκου και της Ευαγγελίας, γεννημένο το 1974 στο Ρέθυμνο, Γρηγοριάδη Βασίλη του Παναγιώτη και της Μαρίκας, γεννημένο το 1977 στα Σκόπια, Πολομαρκάκη Εμμανουήλ, του Οδυσσέα και της Ευαγγελίας, γεννημένο το 1973 στα Χανιά, Γλυνιαδάκη Ελευθέριο, του Ιωάννη και της Αικατερίνης, γεννημένο το 1995 στο Ρέθυμνο, Πολάκη Σταμάτιο, του Νικολάου και της Αικατερίνης, γεννημένο το 1971 στο Ρέθυμνο, Χρήστο Παντρεμένο, του Βασιλείου και της Βασιλικής, γεννημένο το 1957 στην Αθήνα, και Σταγογιάννη Εμμανουήλ, του Γρηγορίου και της Μαρίας, που γεννήθηκε το 1972 στο Ρέθυμνο.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι αυτές της διακεκριμένης περίπτωσης αρπαγής κατά συναυτουργία με σκοπό τον εξαναγκασμό του παθόντα σε πράξη για την οποία δεν υπάρχει υποχρέωση, της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση με σκοπό την τέλεση περισσότερων κακουργημάτων υπό την επιβαρυντική περίπτωση κατοχής όπλου, της απόπειρας εκβίασης από κοινού, της άμεσης συνέργειας, των διακεκριμένων περιπτώσεων οπλοφορίας και οπλοκατοχής και πυρομαχικών, της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωση, της αντίστασης, του εμπρησμού από πρόθεση και κατ’ εξακολούθηση, της διακεκριμένης περίπτωσης φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και της κλοπής κατ’ εξακολούθηση.

Οι επτά συλληφθέντες έχουν κριθεί προφυλακιστέοι, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται, καθώς οι αστυνομικοί είναι πεπεισμένοι ότι στην υπόθεση εμπλέκονται και άλλα άτομα, που διαφεύγουν.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα