Ξεσκεπάζοντας τους μπολσεβίκους

Το 2017 συμπληρώνονται 100 έτη από την Οκτωβριανή Επανάσταση. Στα εκατοντάχρονα της φρίκης η «κυριακάτικη δημοκρατία», στην πλήρη έκδοσή της, θα κυκλοφορήσει μαζί με ένα βιβλίο που θραύει την απατηλή αλλά απαστράπτουσα (λόγω του προπαγανδιστικού «φίλτρου») βιτρίνα του κομμουνισμού.

Αύριο οι αναγνώστες της εφημερίδας μας μπορούν να προμηθευτούν το βιβλίο του Γεωργίου Διον. Κουρκούτα, το οποίο τιτλοφορείται «Οκτώβριος 2017. 100 χρόνια μετά. Η επανάσταση της βίας και των ψευδαισθήσεων». Στις σελίδες του αποκαλύπτονται όλα όσα μπορεί να δείξει και να αποδείξει η ιστορική έρευνα αλλά θέλουν να κρύβουν από τα μάτια των πολλών όσοι βιοπορίζονται πουλώντας «αριστεροφροσύνη» ενώ φορούν φιλολαϊκό προσωπείο.

Η εικόνα που έχουν οι πολίτες (ακόμα και αρκετοί ψηφοφόροι, φίλοι, οπαδοί της Δεξιάς!) για την ανατροπή του τσάρου και την επιβολή του κομμουνισμού στη Ρωσία είναι στερεοτυπική και απέχουσα από την πραγματικότητα όσο τα καρτούν.

Η αιματηρή ανταρσία, που μετεξελίχθηκε σε αυταρχική, απάνθρωπη εξουσία, δεν άρχισε, όπως νομίζεται και διαδίδεται, «από τη λαϊκή δυσφορία για τον τσάρο και την πολιτική του». Δεν ήταν «λαϊκό αίτημα των φτωχών Ρώσων». Ούτε μια «φυσική εξέλιξη» της «πάλης των τάξεων».

Οπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο βιβλίο του Γ. Δ. Κουρκούτα, «η κινητήρια δύναμη που έφερε τον Λένιν και τους μπολσεβίκους στην εξουσία στη Ρωσία ήταν τα χρήματα που αφειδώς έδινε η Γερμανία (η πολεμική αντίπαλος της Ρωσίας κατά το διάστημα 1914-1918) μέσω του Αλεξάντερ Πάρβους, με άμεση επιδίωξη την εσωτερική επανάσταση στη Ρωσία, τη συνακόλουθη εσωτερική κατάρρευση της ρωσικής πολεμικής μηχανής και το κλείσιμο του πολεμικού μετώπου Γερμανίας – Ρωσίας, του Ανατολικού Μετώπου του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου».

Πέρα από τον ρόλο του σκοτεινού Αλεξάντερ Πάρβους θίγονται θέματα όπως ο ρόλος των Ελλήνων οπαδών των μπολσεβίκων στη Μικρασιατική Καταστροφή, οι διωγμοί των ορθοδόξων χριστιανών από τους κομμουνιστές, γιατί ο Κεμάλ και ο Μουσολίνι αναγνώρισαν πρώτοι τους μπολσεβίκους, και μια σειρά άλλων πτυχών της Ιστορίας, που εκθέτουν ανεπανόρθωτα την ιδεολογία του εγκλήματος.

Μη χάσετε αυτή την προσφορά της «κυριακάτικης δημοκρατίας».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα