Απλά, η καλύτερη

Η Κατερίνα Στεφανίδη αναδείχθηκε κορυφαία αθλήτρια στην Ευρώπη για το 2017Το χρυσό κορίτσι του ελληνικού στίβου και του επί κοντώ, η Κατερίνα Στεφανίδη, έγραψε ιστορία, καθώς έγινε η πρώτη Ελληνίδα που αναδείχθηκε καλύτερη αθλήτρια στην Ευρώπη για το 2017! Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων έγινε στο Βίλνιους, στη διάρκεια του γκαλά που διοργάνωσε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου. 

Η 27χρονη κατέκτησε φέτος δύο χρυσά μετάλλια, στο Ευρωπαϊκό Κλειστού Στίβου στο Βελιγράδι και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανοιχτού, αναδείχθηκε νικήτρια στη σειρά αγώνων Diamond League, ενώ το 4,91 μ., με το οποίο επικράτησε στο Λονδίνο, είναι νέο πανελλήνιο ρεκόρ και κορυφαία επίδοση στον κόσμο για το 2017. Η αθλήτρια του Α.Ο. Φιλοθέης αφιέρωσε το βραβείο στον προπονητή και σύζυγό της Μίτσελ Κρίερ!

«Το 2017 ήταν μια εξαιρετική χρονιά για εμένα. Θα ήθελα, με αυτή την ευκαιρία που μου δίνεται, να συγχαρώ όλους τους νικητές, αλλά και τους υπόλοιπους αθλητές που ήταν υποψήφιοι. Να είμαι συνυποψήφια με τη Μαρίγια, την Τίαμ και την Ανίτα, και να κερδίσω… μάλλον θα πρέπει να μετρήσετε ξανά τις ψήφους!» τόνισε η Στεφανίδη.

Συγχαρητήρια για τη μεγάλη διάκρισή της έδωσαν, μέσω twitter, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.
Η Κατερίνα Στεφανίδη διεκδικεί και τον τίτλο της κορυφαίας αθλήτριας στον κόσμο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα