Δραματική έκκληση πρώην ποδοσφαιριστή: «Θέλω να ζήσω»!

Συγκλονίζει η δραματική έκκληση για βοήθεια που απευθύνει μέσω της προσωπικής σελίδας του στο facebook ένας επιχειρηματίας από το Ρέθυμνο, πατέρας δύο παιδιών και πρώην ποδοσφαιριστής. Ο Θωμάς Μπισκιτζής, όπως είναι το όνομά του, ζητά την οικονομική βοήθεια του κόσμου, ώστε να καταφέρει να ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί.

Οπως αναφέρει ο ίδιος στο βίντεο που έχει αναρτήσει στο προφίλ του, υποφέρει εδώ και περίπου τρία χρόνια από μία σπάνια ασθένεια, συγκεκριμένα από ιστιοκυττάρωση στους λεμφαδένες (Rosai-Dorfman). Η νόσος, η οποία εμφανίστηκε το 2014 και εντοπίστηκε έπειτα από αρκετές επεμβάσεις, του προκαλεί αφόρητους πόνους, ενώ μέχρι στιγμής έχει κάνει επτά βιοψίες.

Στο βίντεο στο οποίο γνωστοποιεί το πρόβλημά του, ο Μπισκιτζής τολμά να βάλει ακόμα και τα κλάματα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θέλω να ζήσω, φτάνει πια να κλαίω και να πονάω!» Ωστόσο, για να αντιμετωπίσει το πρόβλημά του πρέπει να μεταφερθεί στο Memorial Hospital της Νέας Υόρκης, αλλά δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να ανταποκριθεί στα έξοδα για τα νοσήλια και γι’ αυτό ζητά τη βοήθεια του κόσμου.

Σημειώνεται πως ο Θωμάς Μπισκιτζής υπήρξε πρώην ποδοσφαιριστής σε ομάδες στην Αθήνα, όπως ο Ιωνικός, ενώ είχε δοκιμαστεί στον Παναθηναϊκό και στην Εθνική Ελπίδων, και στην Κρήτη, στην Επισκοπή Ρεθύμνου και τελευταία στην Ασή Γωνιά Χανίων.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα