Στο σφυρί 131 ακίνητα από την ΕΤΕ

Από τις 30 Οκτωβρίου έως τις 8 Νοεμβρίου η υποβολή των κλειστών προσφορών, με τις τιμές να κυμαίνονται από 1.800 έως 1.200.000 €Διαμερίσματα, εξοχικά, οικόπεδα, καταστήματα, αγροτεμάχια και αποθήκες σε ολόκληρη τη χώρα βγάζει στο σφυρί η Εθνική Τράπεζα. Η τράπεζα θα διενεργήσει πλειστηριασμούς για 131 ακίνητα που έχουν περιέλθει στην κατοχή της, με τις τιμές να κυμαίνονται από 1.800 ευρώ έως και 1.200.000 ευρώ. 

Οι κλειστές προσφορές θα υποβάλλονται σε κατά τόπους καταστήματα που έχει ορίσει η Εθνική σε διαφορετικές ημερομηνίες, μεταξύ 30ής Οκτωβρίου και 8ης Νοεμβρίου. Από τα 131 ακίνητα τα 61 είναι διαμερίσματα, τα 37 ημιτελή -κυρίως- εξοχικά, τα 11 οικόπεδα, τα 10 αγροτεμάχια, τα οκτώ καταστήματα ή γραφεία, τα τρία αποθήκες, καθώς και ένα κτίριο βιοτεχνίας.

Η πλειονότητα των διαμερισμάτων (32) βρίσκεται στο Λεκανοπέδιο Αττικής, ενώ με βάση τα γεωγραφικά κριτήρια, τη δεύτερη θέση καταλαμβάνει ο νομός Δωδεκανήσου, όπου η ΕΤΕ θα εκπλειστηριάσει 12 εξοχικά, έξι διαμερίσματα και πέντε αγροτεμάχια. Μεταξύ των ακινήτων ξεχωρίζουν αναμφίβολα δύο διαμερίσματα σε μία από τις ακριβότερες γειτονιές της Αθήνας, το Κολωνάκι. Το ένα βρίσκεται στην οδό Δημοκρίτου 31 και Φωκυλίδου, έχει εμβαδόν 78 τ.μ. και ως τιμή εκκίνησης ορίζονται τα 198.000 ευρώ. Το άλλο βρίσκεται στην οδό Σίνα 38 και Σκουφά, στον πέμπτο όροφο, έχει εμβαδόν 146 τ.μ. και υπόγεια αποθήκη 5 τ.μ., με την τιμή εκκίνησης να ορίζεται σε 275.000 ευρώ.

Το πιο ακριβό

Το πιο ακριβό ακίνητο αποτελεί μία οικοπεδική έκταση 1.800 τ.μ. στη συνοικία Αγιος Γεώργιος Ρόδου, που πωλείται αντί 1.200.000 ευρώ. Στον αντίποδα, το πιο φθηνό από τα 131 ακίνητα είναι ένα αγροτεμάχιο 225 τ.μ. εκτός σχεδίου στον Δήμο Δέλτα του νομού Θεσσαλονίκης, που βγαίνει στο σφυρί για 1.800 ευρώ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητούν πληροφορίες και να παραλαμβάνουν τα σχετικά φυλλάδια όρων πώλησης (εκτός από τα τοπικά καταστήματα της τράπεζας) από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Διεύθυνσης Περιουσίας. Πριν από την παράδοση της προσφοράς του, κάθε ενδιαφερόμενος καταθέτει ποσό ίσο με το 10% της τιμής εκκίνησης ως εγγύηση συμμετοχής στον διαγωνισμό και, σε περίπτωση ανάδειξής του σε πλειοδότη, για την τήρηση των όρων πώλησης.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα