Παγκόσμια συνωμοσία εναντίον Σπίρτζη

Αληθεύει ότι υπονομεύεται ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και παλλαϊκής ταλαιπωρίας Σπίρτζης. Το αξίωμά του είναι απαιτητικό και τον εκθέτειΜε καμάρι, λεβεντιά, περηφάνια και τις ψήφους για αλλαγή φύλου υπό μάλης, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εφορμούν για να κατακτήσουν νέες κορυφές διαχειριστικής δόξης. Στη φωτό No 1 βλέπουμε μια μεγάλη, εύλογη και ικανή αφορμή για πανηγυρισμούς. Ο ηλεκτρικός οσονούπω θα αποκτήσει αραιότερα δρομολόγια και από το ΚΤΕΛ. Κυριακή απόγευμα και ασετυλίνη, και 17 λεπτά να περιμένεις. Η αναμονή πρέπει να αβγατίζει ενώ ο χρόνος μας είναι λίγος και τα λεφτά λιγότερα. Επιπλέον, ένα άλλο κατόρθωμα του Σπίρτζη (που υπονομεύεται από τα κυκλώματα έκδοσης και διακίνησης πλαστών εισιτηρίων) είναι ότι καταφέρνει οι επιβάτες των μέσων μαζικής μεταφοράς να πηγαίνουν στη δουλειά τους κουρασμένοι και αποκαρδιωμένοι. Τα σμήνη των επαιτών, που έχουν πληθύνει όσο τα χαμόγελα του Καρανίκα όταν έβλεπε το drag show στις Κούκλες, με τις οιμωγές, τις φωνές και την επιθετική διεκδίκηση του οβολού των επιβατών ισοπεδώνουν τη διάθεση. Την κατήφεια (μια χαρά κόλπο για να ελέγχεται και να «απονευρώνεται» πολιτικά ο πληθυσμός) διαδέχεται η οργή όποτε ενήλικοι βγάζουν ανήλικα παιδιά στη ζητιανιά και τα φουκαριάρικα, αντί να πηγαίνουν σχολείο, καταλήγουν με το κυπελλάκι στα βαγόνια και επαιτούν για χάρη μιας οργανωμένης μαφίας ή ενός ακαμάτη ενηλίκου – που μπορεί να μην είναι καν συγγενής τους.

Αυτή η αθλιότητα συμβαίνει εδώ και χρόνια. Οι υπουργοί κάνουν αυτό που πράττουν και οι σταθμάρχες. Αδιαφορούν. Οι πολίτες τα… λούζονται και οι εταιρίες σεκιούριτι που φυλάσσουν τους σταθμούς εισπράττουν τα μηνιάτικα. Ακόμα μια τεράστια επιτυχία του Σπίρτζη, που τον πολεμούν γιατί είναι ωραίος: η διαδικασία συγκέντρωσης και υποβολής δικαιολογητικών για την έκδοση μηνιαίας κάρτας (φωτό 2). Τόσο απλή. Με το ΑΜΚΑ της, την αναμονή της, την αγωνία για την έγκαιρη παραλαβή από τα ΕΛ.ΤΑ. Λίγο ακόμα και θα του ζητούσε τη συνταγή ο Τραμπ για να την κάνει και στην Αμερική. Αυτά είναι δράματα, μαντάμ. Να έχεις ολόκληρο Σπίρτζη στη μηχανή σου και να μην έχεις βγει ακόμα στις αγορές για να καταπλήξεις τα πλήθη!

Παναγιώτης Λιάκος

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα