«Εσβησε» η ηθοποιός Βέτα Μπετίνη

Αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείαςΤην τελευταία πνοή της άφησε χθες το μεσημέρι σε ηλικία 60 ετών η ηθοποιός και στιχουργός Βέτα Μπετίνη (φωτό), η οποία το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. 

Την είδηση έκανε γνωστή η κόρη της, με μια συγκινητική ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Βέτα Μπετίνη είχε γίνει γνωστή από τη συμμετοχή της σε ταινίες και βιντετοταινίες της δεκαετίας του ’80, στο πλευρό των Στάθη Ψάλτη, Χάρρυ Κλυνν και Κώστα Τσάκωνα.

Ιδιαίτερα έντονη ήταν και η παρουσία της στην ελληνική τηλεόραση, έχοντας συμμετάσχει σε σειρές, όπως «Τα εφτά κακά της μοίρας μου», «Τι ψυχή θα παραδώσεις, μωρή;», αλλά και στο σίριαλ «Οι στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη», σε έναν πολύ χαρακτηριστικό ρόλο.

Η Βέτα Μπετίνη είχε ασχοληθεί και με τη στιχουργική, αφού είχε γράψει τους στίχους στο τραγούδι «Μη γυρίσεις» των Πάνου και Χάρη Κατσιμίχα. Το 2015, σε τηλεοπτική συνέντευξή της, είχε αποκαλύψει ότι είχε διαγνωσθεί με καρκίνο, τον οποίο είχε καταφέρει να ξεπεράσει.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα