Βραδινή έξοδος για Κυριάκο και Αλέξη

Ο πρωθυπουργός με τη σύντροφό του σε εστιατόριο. Το ζεύγος Μητσοτάκη σε θέατροΛίγες ώρες με συντροφιά το έτερόν τους ήμισυ και μακριά από τις έγνοιες της καθημερινότητας επέλεξαν να περάσουν το βράδυ του Σαββάτου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Αμφότεροι στο κέντρο της Αθήνας, το ζεύγος Τσίπρα προτίμησε ένα εστιατόριο στο Μοναστηράκι και το ζεύγος Μητσοτάκη μια θεατρική παράσταση…

Ηταν 11 και 20 το βράδυ, όταν ο πρωθυπουργός, έχοντας ολοκληρώσει τα ταξίδια του στις ΗΠΑ και τις Βρυξέλλες, έφτασε στο εστιατόριο Νεράντζι στην οδό Μητροπόλεως μαζί με τη σύντροφό του Μπέτυ Μπαζιάνα. Η διακριτικότητά τους χαρακτηριστική, καθώς δεν χρησιμοποίησαν το πρωθυπουργικό αυτοκίνητο αλλά ένα μικρό αυτοκίνητο της ασφάλειάς του, χωρίς να τραβήξει την προσοχή των διερχομένων. Το όχημα σταμάτησε ακριβώς έξω από το εστιατόριο και πρώτος βγήκε ο κ. Τσίπρας, ο οποίος φορούσε σακάκι και πουκάμισο, και πίσω του ακολουθούσε η κυρία Μπαζιάνα, ντυμένη στα λευκά.

Κάθισαν σε ένα τραπέζι στο βάθος και, δεδομένου ότι δεν υπήρχε πομπή, συνοδευτικά αυτοκίνητα ή μοτοσικλετιστές της Αστυνομίας, ελάχιστοι από τους περαστικούς κατάλαβαν τους «υψηλούς» επισκέπτες. Μάλιστα, οι άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας, όση ώρα ο πρωθυπουργός βρισκόταν μέσα στο εστιατόριο, δεν στέκονταν στην είσοδο του καταστήματος, αλλά στο πεζοδρόμιο, με άκρως διακριτικό τρόπο.

Από την πλευρά του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης (άρτι αφιχθείς από την Πάτρα και το προσυνέδριο της Ν.Δ.) μαζί με τη σύζυγό του Μαρέβα και ένα φιλικό τους ζευγάρι παρακολούθησαν στο θέατρο Αθηνών την παράσταση «Ο Φάρος» που σκηνοθετεί ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Εφτασαν στο θέατρο στις 21.00 πεζή, μίλησαν με κόσμο που βρισκόταν εκεί, ενώ στον ίδιο χώρο συνάντησαν και τη βουλευτή της ΝΔ και τομεάρχη Πολιτισμού Ολγα Κεφαλογιάννη. Μετά την παράσταση ο κ. Μητσοτάκης και η παρέα του πήγαν στα παρασκήνια και συνεχάρησαν τους ηθοποιούς.
Αλλωστε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας γνωρίζεται με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη εδώ και αρκετά χρόνια και υπάρχει μεταξύ τους αμοιβαία εκτίμηση.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα