Υποψίες στο περιβάλλον της Δώρας

Μαραθώνια κατάθεση του πατέρα, που ισχυρίζεται ότι πήρε κούρσα με το ταξί τον φονιά της κόρης του από το νεκροταφείοΜαραθώνια ήταν η χθεσινή κατάθεση στη ΓΑΔΑ του πατέρα της 32χρονης Θεοδώρας Ζέμπερη, η οποία βρέθηκε κατακρεουργημένη με 14 μαχαιριές σε όλο της το σώμα το απόγευμα της Τετάρτης στο Β΄ Νεκροταφείο. 

Την ίδια στιγμή, σκιές στην υπόθεση αφήνει η αποκάλυψη του πατέρα της, καθώς «έδειξε» ως ύποπτο τον πελάτη που πήρε με το ταξί του έξω από το νεκροταφείο (!) λίγη ώρα μετά το αποτρόπαιο έγκλημα.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. επικεντρώνονται στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον της Δώρας και οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση περιμένουν τις καταθέσεις των συγγενών ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο.
Για την Αστυνομία, εξάλλου, κανείς δεν βγαίνει από το «κάδρο» και όλοι είναι ύποπτοι μέχρι να βρεθεί το κίνητρο της δολοφονίας.

Φως στις έρευνες αναμένεται να ρίξουν και τα αποτελέσματα για το DNA του δράστη από ιστούς που βρέθηκαν στα νύχια της 32χρονης, όταν πάλεψε με τον δολοφόνο της.

Ο πατέρας της Κώστας Ζέμπερης βλέπει ως δολοφόνο της Δώρας τον άνδρα που επιβιβάστηκε στο ταξί του έξω από το Β΄ Νεκροταφείο το μοιραίο απόγευμα, που, σύμφωνα με τις περιγραφές του, είναι από 30 έως 35 ετών. «Μου έκανε εντύπωση που μπήκε γρήγορα στο αμάξι και τον είδα σαν αλαφιασμένο. Και μου λέει “πάμε, πάμε”. Αυτό μου τον έφερε στο μυαλό πάλι. Και μου είπε ότι έχουν κλείσει τις γραμμές του τρένου. Πώς το ήξερε αυτός;» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η αδελφή της

Την ίδια στιγμή, η αδελφή του Κώστα Ζέμπερη και θεία του θύματος αφήνει αιχμές για την εμπλοκή του πατέρα της 32χρονης στη δολοφονία της. «Το μυαλό μου την πρώτη φορά πήγε στο ότι μπορεί να καθάρισαν το παιδί από την πλευρά του αδελφού μου, που χρωστά σε όλο τον κόσμο. Και ότι μπορεί να το έκανε κάποιος για εκδίκηση» λέει η θεία της Δώρας, κάνοντας λόγο για εκβιασμό της άτυχης εφοριακού από τον πατέρα της.

Από την πλευρά της, η αδερφή της 32χρονης, Κωνσταντίνα Ζέμπερη, εξαπέλυσε μέσω facebook νέα «πυρά» εναντίον του πατέρα της: «Σε χρέωσε ο ”πατέρας” και πλήρωνες τα χρέη του…» έγραψε μεταξύ άλλων.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα