Ενθαρρυντικές οι επαφές της ΕΕΝΕ σε Σικάγο, Ουάσινγκτον, Νέα Υόρκη

Σειρά επαφών με επιχειρηματίες, φορείς αλλά και τις ομογενειακές οργανώσεις σε Σικάγο, Ουάσινγκτον και Νέα Υόρκη έχει η Ελληνική Ενωση Επιχειρηματιών (ΕΕΝΕ), σε μια προσπάθεια ενημέρωσης Ελληνοαμερικανών και Αμερικανών επιχειρηματιών για τις επενδυτικές δυνατότητες που πλέον αναπτύσσονται στη χώρα μας.Στόχος των επαφών είναι η ουσιαστική ενημέρωση των ενδιαφερομένων για τα στρατηγικά πλεονεκτήματα που παρέχει η Ελλάδα, καθώς και τα πολλαπλασιαστικά οφέλη που μπορεί να δημιουργήσουν συνεργασίες και συμπράξεις, τόσο στους παραδοσιακούς τομείς επιχειρηματικής δράσης όσο και στους τομείς της καινοτομίας.

Σύμφωνα με την ΕΕΝΕ, τα πρώτα θετικά βήματα που έγιναν κατά την πρόσφατη κυβερνητική επίσημη επίσκεψη στο Σικάγο και την Ουάσινγκτον πρέπει να ενθαρρυνθούν και να ενισχυθούν από την ελληνική επιχειρηματική κοινότητα, ώστε να αξιοποιηθεί η δυναμική που δημιουργήθηκε και να επιτευχθεί ουσιαστική εμβάθυνση των διμερών οικονομικών σχέσεων με αμοιβαίο όφελος και προοπτική.

Παράλληλα, η ΕΕΝΕ θα στηρίξει Ελληνες επιχειρηματίες, προκειμένου να ανοίξουν διαύλους στις ΗΠΑ για εξαγωγές και επενδύσεις αντίστροφης ροής.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ένωση επιχειρηματιών, ξεκινώντας τη διεθνή δραστηριότητά της από τις ΗΠΑ, είχε ενεργό ρόλο και παρουσία όχι μόνο στην προσπάθεια προβολής των επιχειρηματικών – επενδυτικών ευκαιριών στην Ελλάδα, αλλά και στη δικτύωση Ελλήνων, Ελληνοαμερικανών και Αμερικανών επιχειρηματιών, καθώς και στελεχών πρώτης γραμμής.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα