«Απειλείται η ζωή μου» λέει η εισαγγελέας της υπόθεσης του «Noor 1»

Υποπτες κινήσεις στο σπίτι της περιγράφει σε επιστολή προς τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.Απειλές κατά της ζωής της καταγγέλλει ότι δέχεται με επιστολή της προς τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. η εισαγγελέας Πειραιά Ειρήνη Τζίβα, η οποία έχει χειριστεί πολύκροτες υποθέσεις, όπως η μεταφορά δύο τόνων ηρωίνης με το ναρκόπλοιο «Noor 1»! Στην επιστολή της η εισαγγελική λειτουργός κάνει λόγο για «ύποπτες κινήσεις» μέσα στην πολυκατοικία όπου κατοικεί!

Οπως χαρακτηριστικά αναφέρει η κυρία Τζίβα, στις 16 Οκτωβρίου οι κάμερες ασφαλείας του κτιρίου «έπιασαν» κάποιες περίεργες κινήσεις από δύο άγνωστα άτομα. Οι ύποπτοι μπήκαν στις 12.45 το μεσημέρι στην πολυκατοικία όπου βρίσκεται το διαμέρισμα της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά και ανέβηκαν ως τον τρίτο όροφο. Μόλις, όμως, αντιλήφθηκαν ότι στον χώρο υπάρχουν κάμερες ασφαλείας, αμέσως βιάστηκαν να καλύψουν τα πρόσωπά τους. Στη συνέχεια ανέβηκαν στον τέταρτο και τελευταίο όροφο. Αμέσως μετά κατέβηκαν στο ισόγειο, όπου διασταυρώθηκαν με τη διαχειρίστρια στην οποία είπαν ότι μοίραζαν φυλλάδια. Ωστόσο, σύμφωνα με όσα κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας, ούτε στα χέρια τους είχαν φυλλάδια αλλά ούτε και κάποιο σακίδιο με ανάλογο υλικό.

Οπως τονίζει στις Αρχές η κυρία Τζίβα, αυτή την περίοδο χειρίζεται υπόθεση που αφορά τους εμπλεκομένους στη χρηματοδότηση και μεταφορά της ηρωίνης με το πλοίο «Noor 1» από τον Περσικό Κόλπο στην Ελλάδα. Aναφέρει, συγκεκριμένα, προς τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. ότι διεξάγει προκαταρκτική εξέταση προς διερεύνηση κακουργηματικών πράξεων, όπως η σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και η νομιμοποίηση εσόδων από κακουργηματικές πράξεις τελεσθείσες κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, και ότι η έρευνα αυτή συνδέεται με την υπόθεση μεταφοράς δύο και πλέον τόνων ηρωίνης με το δεξαμενόπλοιο «Noor 1».

Επιπλέον, υπενθυμίζει ότι η επίμαχη υπόθεση έχει απασχολήσει τη δημοσιότητα και ότι μερίδα του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου καθώς και δημοσιογράφοι καταφέρονται -για δικούς τους λόγους- εναντίον της. Υστερα από αυτό η εισαγγελέας ζητάει επίσημα από την ΕΛ.ΑΣ. την τοποθέτηση στατικού – μόνιμου σημείου φύλαξης στην είσοδο του κτιρίου όπου διαμένει, αναφέροντας ότι απειλείται η ζωή της.

Η αυλαία στη δίκη για την υπόθεση της μεταφοράς του φορτίου ηρωίνης με το δεξαμενόπλοιο «Noor 1», η οποία σημαδεύτηκε από μαφιόζικες δολοφονίες, «περίεργους» θανάτους και άλλα απρόοπτα, είχε πέσει με την καταδίκη σε ισόβια και την επιβολή προστίμων στους πέντε από τους 13 καταδικασθέντες!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα