Επιτέλους κάποιος πήρε θέση! Καμίνης: Να μεταφερθούν στον νέο φορέα τα δάνεια του ΠΑΣΟΚ

Τρόπους προσέλκυσης ψηφοφόρων αναζητούν οι υποψήφιοι αρχηγοί του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς. Ωστόσο μόνο ο Γιώργος Καμίνης τοποθετήθηκε για τα παλιά δάνεια του ΠΑΣΟΚ, όπως η «δημοκρατία» είχε δημόσια προτείνει εδώ και εβδομάδες. Χθες στην ΕΡΤ, ύστερα από σχετική ερώτηση που απηύθυνε on air ο διευθυντής σύνταξης της «δημοκρατίας» Δημήτρης Ριζούλης ο δήμαρχος Αθηναίων ανέφερε για πρώτη φορά ξεκάθαρα: «Δεν μπορούμε να αποδεχθούμε μπαταχτσήδες. Πάμε να δημιουργήσουμε ένα κόμμα που πρέπει να δίνει ηθικό παράδειγμα. Το χρέος, όσο μεγάλο κι αν είναι, πρέπει να το αναδεχτούμε ζητώντας ρύθμιση και όχι να το ρίξουμε στις πλάτες του ελληνικού λαού».

Στη συνέχεια της συνέντευξής του ο κ. Καμίνης αναφέρθηκε στα σχόλια για την εκλογική διαδικασία λέγοντας «μας έχουν αποκαλέσει δέκα μικρούς νέγρους». Προφανώς εννοούσε παλαιότερο πρωτοσέλιδο της «δημοκρατίας» που όμως είχε αποκαλέσει τους υποψηφίους για το νέο ΠΑΣΟΚ «δέκα… μικρούς Μήτσους».

Πάντως σε άλλη συνέντευξή του στο Politico, ακόμη μία φορά ο δήμαρχος Αθηναίων έκανε το άσπρο μαύρο και παρουσίασε ως… παράδεισο την πρωτεύουσα επί των ημερών του.

Στο επίκεντρο της προεκλογικής μάχης συνεχίζει πάντως να βρίσκεται η συμφωνία της Φώφης Γεννηματά με τον Σταύρο Θεοδωράκη να μην καταργηθούν οι κοινοβουλευτικές ομάδες της ΔΗ.ΣΥ. και του Ποταμιού, προκαλώντας την έντονη αντίδραση των υπόλοιπων υποψηφίων. «Με έκπληξη άκουσα τα περί δήθεν κρυφής συμφωνίας. Καμιά κρυφή συμφωνία. Υπάρχει κοινός νους σε πράγματα που είναι γνωστά εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο» δήλωσε χθες η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, την οποία… σιγόνταρε ο κ. Θεοδωράκης. Με παρέμβασή του και σε απάντηση στους συνυποψηφίους του, τους αποκαλεί «μαθητευόμενους Σέρλοκ Χολμς υποψηφίους», παραθέτοντας τρεις παλαιότερες συνεντεύξεις του, στις οποίες ανέφερε πως δεν θα ενωθούν οι δύο κοινοβουλευτικές ομάδες.

Νέες αιχμές, πάντως, κατά των δύο άφησε από την Κρήτη ο Νίκος Ανδρουλάκης. «Οχι σε συμφωνίες κάτω από το τραπέζι. Δεν τιμούν κανέναν όλα αυτά» τόνισε.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα