Κοινωνικό στίγμα από τον Κυριάκο

Δεσμεύσεις από την Ηπειρο για τους πληγέντες από την κρίσηΤον παππού του Κυριάκο Μητσοτάκη θυμήθηκε και μνημόνευσε χθες ο πρόεδρος της Ν.Δ. κατά την περιοδεία του σε Ιωάννινα και Θεσπρωτία. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια συζήτησης που είχε με κτηνοτρόφους στην Κορύτιανη, έκανε γνωστό ότι στα βουνά της περιοχής είχε πολεμήσει ο παππούς του ως επικεφαλής του σώματος Κρητών εθελοντών και ότι έχει ακόμη τα γράμματα που έστελνε τότε εκείνος από το μέτωπο. 

Νωρίτερα, ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη στα γραφεία της Περιφέρειας, απ’ όπου εστίασε στο κοινωνικό στίγμα της Ν.Δ. και διαμήνυσε ότι «σε καμία περίπτωση δεν χαρίζουμε την κοινωνική ευαισθησία στον ΣΥΡΙΖΑ».

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο ηλεκτρονικό εισιτήριο στην Αθήνα. «Είναι ένα μνημείο αποτυχίας και τολμώ να πω και αναλγησίας απέναντι σε ανθρώπους οι οποίοι στέκονται στις ουρές για πάρα πολλές ώρες. Ενας υπουργός ο οποίος είναι παντελώς αδύναμος να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Και βέβαια μια κυβέρνηση στην οποία κανείς δεν αναλαμβάνει καμία πολιτική ευθύνη» σημείωσε.

Οι κινήσεις

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. επισκέφθηκε το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, το σχολείο 15 παιδιών με ειδικές ανάγκες και το εμπορικό κέντρο της πόλης, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους. Αναφέρθηκε στις δεσμεύσεις που αναλαμβάνουν το κόμμα του και ο ίδιος προσωπικά για τη στήριξη όσων έχουν πληγεί περισσότερο από την κρίση, με έμφαση στην ενίσχυση του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος, στη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών και στον χώρο της Υγείας στην πρόσληψη νοσηλευτών και τη θέσπιση του θεσμού του οικογενειακού γιατρού.

Συζητώντας, εξάλλου, με μια νέα κοπέλα σε αναπηρικό καροτσάκι, ανέφερε ότι γνωρίζει πολύ καλά από τη μητέρα του τα προβλήματα των ανθρώπων με αναπηρία και επισήμανε ότι είναι προτεραιότητα της επόμενης κυβέρνησης να τα αντιμετωπίσει με αποτελεσματικό τρόπο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα