Αγάπη μου, φορόμπηξα τον λαό

Συνειδητή επιλογή να σε κάνω να μετράς τα κέρματα που σου απέμειναν, ελπίζοντας ότι στο επόμενο μέτρημα θα… αβγατίσουνΓαβγίζει σαν σκύλος. Μυρίζει σαν σκύλος. Τρέχει σαν σκύλος. Τελικά είναι αυτό που νομίζαμε. Σκύλος! Πόση, μα πόση έκπληξη μπορεί να χωρέσει ο νους κάποιου εκ των εκατομμυρίων κορόιδων που διαπιστώνει ότι τον κατέστρεψαν με σχέδιο και σύστημα, ενώ εκείνος ήθελε να πιστεύει ότι τον κατέστρεψαν κατά λάθος!

Η μεσαία τάξη στην πικρή, φτωχή, πανάκριβη και αφιλόξενη για Ελληνες πατρίδα μας δεν συρρικνώθηκε λόγω ατυχήματος, όπως τα παιδιά του τρελού εφευρέτη στην κινηματογραφική ταινία «Αγάπη μου, συρρίκνωσα τα παιδιά». Επί τούτου το έκαναν!

Και είπεν στη Βουλή σχετικά με τα προαναφερθέντα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης: «Η αλήθεια είναι ότι η φορολογική επιβάρυνση για το 2017 και 2018 είναι μεγάλη για τους έντιμους και συνεπείς φορολογουμένους, τη μεσαία τάξη και τους ελεύθερους επαγγελματίες. Είναι συνειδητή επιλογή που έκανε η κυβέρνηση για να στηρίξει τα πιο ευάλωτα στρώματα και τις οικογένειες με ανέργους κ.λπ. Αυτό οι προηγούμενες κυβερνήσεις δεν το έκαναν».

Το σχέδιο είναι εμπνευσμένο, αντάξιο των λαχουρέ υποκαμίσων του απίθανου Βαρουφάκη: Φορομπήχνουμε έως ανασκολοπισμού όσους βγάζουν έστω και μισό σεντ για να πληρώνουμε το μηνιάτικο εκάστου στρατηγικού συμβούλου Καρανίκα και πετάμε από καιρού εις καιρόν κάνα ξεροκόμματο εις τους μη έχοντες, ούτως ώστε να κερδίσουμε τις εντυπώσεις, να μας συμπαθήσουν πρόσκαιρα, ενώ θα πεινάνε σχεδόν διαρκώς. Κι αυτή η πρόσκαιρη συμπάθεια θα αντέξει μέχρι τις εκλογές, όπου δεν θα έχει μείνει ούτε ένας που θα βγάζει μεροκάματο και θα παράγει εισόδημα για τον τόπο. Εμείς, εν τω μεταξύ, ελληνοποιούμε με ταχύτατους ρυθμούς τους μουτζαχεντίν, ταλιμπάν, τζιχαντιστές και αντιστοίχου νοοτροπίας μουσαφιραίους μας. Κι αυτοί θα μας συμπαθήσουν και θα μας ψηφίζουν όταν όλοι οι Ελληνες θα έχουν φύγει από την Ελλάδα. Τω όντι διαστημικής τεχνολογίας το σχέδιο. Να το εκτυπώσουμε σε αφίσα και να το βάλουμε ταπετσαρία στο επόμενο διαστημόπλοιο που θα εκτελέσει επανδρωμένη αποστολή.

Είναι αξιέπαινοι συγχαρητηρίων άπαντες και όλοι τους, που θα έλεγε κι ο μέγιστος κόουτς Νίκος Αλέφαντος.

Παναγιώτης Λιάκος

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα