Οταν ο Αλ. Τσίπρας ενώπιον του Τραμπ «θυμήθηκε» τους Περσικούς Πολέμους

 Ειδική συζήτηση με τον πρόεδρο Τραμπ (φωτό αριστερά) για τις σχέσεις της Ελλάδος με το Ιράν είχε κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Ουάσινγκτον ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πλανητάρχης ρώτησε στην κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Αlexis για τις σχέσεις που είχε αναπτύξει η κυβέρνησή του με την χώρα αυτή, ειδικά επί υπουργίας Χίλαρι Κλίντον. Ηταν η εποχή που ο εξάδελφός του είχε κάνει το Τεχεράνη – Αθήνα «Κολιάτσου – Παγκράτι», αλλά και κορυφαίοι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ είχαν αναπτύξει το θεώρημα για τη συμμαχία της… τανάλιας.

Ο «ημέτερος», όμως, ήταν προετοιμασμένος. Πήρε το γνωστό χαμογελαστό του ύφος και απάντησε στον πλανητάρχη, κάνοντας… ιστορική αναδρομή: «Κάναμε μαζί τους δύο πολέμους (στους Περσικούς αναφερόταν!), κάναμε μαζί τους διαπραγματεύσεις, έχουμε σχέσεις χιλιάδες χρόνια, ε, enough is enough!» Ωραία τα είπε ο κύριος πρωθυπουργός, η διήγησή του παρέπεμπε στο ανέκδοτο με τον λαγό και το λιοντάρι. Ο Τραμπ χαμογέλασε, αφού άκουσε αυτό που ήθελε, και άλλαξε θέμα…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα