ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ

Μήνυμα στον κ. Μητσοτάκη ότι επιβραβεύονται όλοι όσοι αντιστέκονται στον αφανισμό των μεσαίων στρωμάτωνΚατά τον μισθοφορικό αγώνα που διεξάγει εδώ και καιρό η αντιπολίτευση -και ειδικά η αξιωματική- προς όφελος ξένων προς την πατρίδα μας συμφερόντων διολίσθησε σε θεσμικά ατοπήματα, για τα οποία τώρα ήρθε η ώρα της πληρωμής.

Ο κύριος Μητσοτάκης, οι αντιπρόεδροί του Γεωργιάδης και Χατζηδάκης και κατά συνέπεια και οι τομεάρχες και σύμβουλοι όλων αυτών έστησαν το αφήγημα ότι η φωνή του Θύμιου Λυμπερόπουλου (επί δεκαετίες στους αγώνες) είναι μια φωνή μειοψηφίας, αφού τόλμησε να αντισταθεί στα συμφέροντα των εταιριών UBER και ΒΕΑΤ.

Προέβησαν δηλαδή στο ολίσθημα έναν δημοκρατικά εκλεγμένο πρόεδρο στο συνδικαλιστικό όργανο της παράταξης, που ηγείται και στα συμβούλια τόσο της Αττικής όσο και της Ελλάδας, να τον αμφισβητούν ως επίσημο εκπρόσωπο του κλάδου των επαγγελματιών αυτοκινητιστών· να τον ονομάζουν μία φωνή μειοψηφίας.

Ο λόγος γι’ αυτή τη στάση δεν ήταν άλλος από το να πείσουν την κοινωνία ότι οι επαγγελματικοί κλάδοι αλλά και τα κοινωνικά σύνολα εκπροσωπούνται καλύτερα από πολυεθνικές εταιρίες. Γιατί σύμφωνα με το νεοφιλελεύθερο παραλήρημα της σχολής του Σικάγου, που έχει παράρτημα στην οδό Πειραιώς, ένα καρτέλ τύπου Uber ή/και Beat υπερβαίνει τις δημοκρατικές επιλογές των πολιτών και των συντεχνιών. Αρα με την έννοια αυτή ο κύριος Μητσοτάκης δεν εκλέγεται, διορίζεται.

Ενημερώνω λοιπόν σύσσωμη την αντιπολίτευση, η οποία πολέμησε τα δίκαια συμφέροντα της μικρομεσαίας τάξης των ταξιτζήδων και των επαγγελματιών αυτοκινητιστών, ότι η μειοψηφία «Θύμιος Λυμπερόπουλος» με την παράταξή του ΔΑΚΜΜΕ αναδείχθηκε ως πλειοψηφική στις εκλογές της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών.

Ως εκ τούτου, εύχομαι περαστικά στα προεδρεία των κομμάτων της αντιπολίτευσης, που πολέμησαν με λύσσα τις πολλές δεκάδες χιλιάδες συμπολιτών μας, οι οποίοι βιοπορίζονται τίμια από την αυτοκίνηση.
Ειδικά όμως στον κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη και τους αντιπροέδρους τους θέλω να τονίσω ότι η νεότερη εκλογή μου ατσαλώνει και επιβραβεύει την προσπάθεια όλων όσοι αντιστέκονται στη φτωχοποίηση των μεσαίων στρωμάτων και σε όσους επιδιώκουν τον αφανισμό τους για τα κέρδη των αιμοσταγών funds, που αυτοί ευλαβικά υπηρετούν.

Κύριε Μητσοτάκη,
είμαστε πλειοψηφία προάσπισης των συμφερόντων της Ελλάδας μας και είστε μειοψηφία υπεράσπισης συμφερόντων των καρτέλ.

ΥΓ.: Ολες οι συνδικαλιστικές παρατάξεις -ανεξάρτητα από την ιδεολογική ή την κομματική ταυτότητά τους- βάζουν πάνω από όλα το ταξί. Ο αγώνας μας εναντίον της καρτελοποίησης, είτε προέρχεται από την Uber είτε από την Beat ή από οποιονδήποτε, είναι ΚΟΙΝΟΣ.

Θύμιος Λυμπερόπουλος*

*Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ταξί

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα