Αντεπίθεση «βασίλισσας»

❱❱ Ο Λαρεντζάκης μίλησε για την επανεκκίνηση της Ενωσης! Γιαννακόπουλος: «Μακάρι η ΑΕΚ να έχει παρόν και μέλλον»Στους επτά ουρανούς πετούν άπαντες στην ΑΕΚ μετά την πρόκριση της ομάδας στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μάλιστα, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε χθες προανήγγειλε την αγωνιστική «αντεπίθεση» των «κιτρινόμαυρων» μετά τη νίκη επί του ΠΑΟ με 73-69, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Σίγουρα θα βοηθήσει η νίκη αυτή. Μιλήσαμε μετά τον αγώνα με τη Ρόζα Ράντομ και συμφωνήσαμε πως πρέπει να κάνουμε μια επανεκκίνηση και να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Την αγωνιστική ανωτερότητα της Ενωσης στον αγώνα Κυπέλλου της Κυριακής παραδέχθηκε και ο πρόεδρος του «Τριφυλλιού» Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος με ανακοίνωση που εξέδωσε υποστήριξε: «Το γεγονός ότι θεωρώ ανεπίτρεπτο να χάνουμε από την ΑΕΚ σε καμία περίπτωση δεν δείχνει έλλειψη σεβασμού και διάθεση να μειώσω τη χθεσινή, μεγάλη επιτυχία της. Η ΑΕΚ είναι ένας μεγάλος σύλλογος με μπασκετική ιστορία. Οπως έχω πει και στο παρελθόν, μακάρι να έχει και παρόν αλλά και μέλλον. Οι πράξεις της διοίκησής της δείχνουν ότι θα το επιτύχει…»

Από την άλλη, η «βασίλισσα» θα αντιμετωπίσει σήμερα το βράδυ τη Στρασμπούρ για την 5η αγωνιστική του Basketball Champions League. Στον γαλλικό σύλλογο αγωνίζεται ο πρώην παίκτης των «κιτρινόμαυρων» Μάικλ Ντίξον, ο οποίος ωστόσο δεν θα αγωνιστεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι, εξαιτίας του τραυματισμού που τον βασανίζει στον ώμο.

Τέλος, πολύ καλό είναι το κλίμα που επικρατεί και στις τάξεις του Ολυμπιακού μετά τη νίκη επί του Αρη (49-56), που τον έστειλε στον τελικό του Κυπέλλου. 

Ωστόσο, η απουσία του τραυματία Σπανούλη φαίνεται πως έχει επηρεάσει τους πάντες, με τον Γιάνις Στρέλνιεκς να δηλώνει: «Χωρίς τον Σπανούλη είναι μεγαλύτερες οι ευθύνες των υπολοίπων. Τον περιμένουμε, είναι εξάλλου ο ηγέτης μας. Είναι σίγουρο ότι θα είμαστε καλύτεροι, όταν θα είναι κοντά μας».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα