«Τέλος στον νόμο Παρασκευόπουλου»

Τροπολογία από Ν.Δ.,που προανήγγειλε και ίδρυση φυλακών υψίστης ασφαλείαςΤην άμεση κατάθεση τροπολογίας από τη Ν.Δ. για να καταργηθεί ο νόμος Παρασκευόπουλου ανακοίνωσε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δίνοντας συνέχεια στο θέμα της ασφάλειας των πολιτών. Με δήλωσή του, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης απηύθυνε «ακόμα μία έκκληση στον κ. Τσίπρα να αναλάβει τις ευθύνες του.

Η κυβέρνησή του μοιάζει όχι μόνο να μην μπορεί, αλλά και να μη θέλει να προστατεύσει την τάξη και την ασφάλεια στη χώρα μας». Παράλληλα, προανήγγειλε την ίδρυση από την κυβέρνηση της Ν.Δ. φυλακών υψίστης ασφαλείας.
«Καμία συκοφαντική παράσταση δεν μπορεί πια να σκεπάσει την πραγματικότητα» είπε, ενώ, αναφερόμενος στην προχθεσινή επίθεση έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, είπε: «Αντί να μιλούν αόριστα για προβοκάτορες, ας τους συλλάβουν. Αντί να μιλούν για παρακράτος, ας κοιτάξουν στον καθρέφτη τους για τις δικές τους ευθύνες. Και ας λύσουν, επιτέλους, τα χέρια της Αστυνομίας η οποία, όταν δεν εμποδίζεται από τις ιδεοληψίες τους, κάνει υποδειγματικά τη δουλειά της».

Προσυνέδριο στο Ηράκλειο

Στο μεταξύ, σήμερα πραγματοποιείται στο Ηράκλειο της Κρήτης το τέταρτο προσυνέδριο της Ν.Δ., όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ανακοινώσει προτάσεις του κόμματός του για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό και το υπερπλεόνασμα.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, αντί της χρονοβόρου διαδικασίας του εξωδικαστικού συμβιβασμού και των ατελείωτων δικαιολογητικών που υποχρεώνονται να συγκεντρώνουν οι επιχειρήσεις, θα προτείνει να υπάρχει μια συμφωνία μεταξύ της τράπεζας και του οφειλέτη, η οποία θα συμπαρασύρει και όλα τα άλλα τυχόν χρέη τους στο Δημόσιο και στα ασφαλιστικά ταμεία.

Ταυτόχρονα, θα εξειδικεύσει και τη «γαλάζια» πρόταση για την επιστροφή στους πολίτες του υπερπλεονάσματος. Θα αναφερθεί αναλυτικά στον τρόπο με τον οποίο θα μειωθεί δίκαια ο ΕΝΦΙΑ για όλους, στην οικονομική ανακούφιση των μακροχρόνια ανέργων και την αποπληρωμή τμήματος των χρεών του Δημοσίου προς τους ιδιώτες.

Με την πρότασή της, λένε στο Μοσχάτο, η Ν.Δ. «επιχειρεί να διορθώσει αδικίες, να αιμοδοτήσει την ελληνική οικονομία, που φυτοζωεί λόγω της κυβερνητικής πολιτικής, και κυρίως να ανακουφίσει τους οικονομικά ασθενέστερους».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα