Σίριαλ Μαρέβα με νέα «επεισόδια»!

Το «πόθεν έσχες» Κυριάκου ζήτησε ο Τζανακόπουλος, αντεπίθεση από τη Ν.Δ. με την εταιρία της «Αυγής» • Σπυράκη: Τι γίνεται με τους λογαριασμούς υπουργών στο εξωτερικό; Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και Ν.Δ. για την εμπλοκή του ονόματος της Μαρέβας Μητσοτάκη στα «Panama Papers» και στις offshore εταιρίες. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, σε συνέντευξή του, κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη «να δώσει εξηγήσεις στον ελληνικό λαό για το πού βρέθηκαν τα χρήματα για τη χρηματοδότηση της offshore εταιρίας, στην οποία εμπλέκεται η σύζυγός του, ποιες ήταν οι δραστηριότητες της συγκεκριμένης εταιρίας και αν την έχει συμπεριλάβει στο “πόθεν έσχες”, που είναι υποχρεωμένος να καταθέσει».

Από την πλευρά της, η Νέα Δημοκρατία επιχείρησε να περάσει στην αντεπίθεση, ζητώντας εξηγήσεις από την κυβέρνηση για την offshore της «Αυγής».

Ο Μακάριος Λαζαρίδης, σύμβουλος Επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, σε συνέντευξή του ανέφερε: «Αντιλαμβάνομαι ότι, όταν η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στριμωγμένοι, ψάχνουν να αποπροσανατολίσουν από τα καθημερινά και σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες. Θα πρέπει η κυβέρνηση να μας απαντήσει για την offshore της “Αυγής”, που σιωπά εδώ και μήνες… Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί».

Αλλά και η εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Μαρία Σπυράκη έθεσε μια σειρά από ερωτήματα, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζει το εξής: «Τι γίνεται ακριβώς με τους λογαριασμούς στο εξωτερικό, τις οικονομικές δραστηριότητες στο εξωτερικό; Θα θέλαμε να μας απαντήσει ο κ. Τσίπρας γιατί κορυφαίοι υπουργοί του επιλέγουν να βάλουν τις αποταμιεύσεις τους, το αποτέλεσμα των κόπων τους, τις οικονομικές δραστηριότητές τους σε οικονομικούς κολοσσούς που έχουν έδρα το εξωτερικό».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα