Από τα νησιά (μαζί με τις «γουρούνες») στο υπουργείο Μεταφορών

Μοτοπορεία προς το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών πραγματοποίησαν χθες ιδιοκτήτες «γουρουνών», οι οποίοι έφτασαν στην Αθήνα από διάφορα νησιά και διαμαρτύρονται για τον νέο Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας……που προβλέπει, μεταξύ άλλων, απαγόρευση κυκλοφορίας των εν λόγω οχημάτων σε όλους τους ασφαλτοστρωμένους δρόμους. Την Κυριακή, οι ιδιοκτήτες «γουρουνών» κατέκλυσαν το λιμάνι του Ηρακλείου προκειμένου να επιβιβαστούν στα πλοία της γραμμής και να φτάσουν στον Πειραιά για να συμμετάσχουν στη χθεσινή κινητοποίηση.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Ενοικιαζόμενων Αυτοκινήτων και Μηχανών Γιώργος Μπαμιεδάκης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Φεύγουμε 100 άτομα, ιδιώτες και ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων οχημάτων, για να πάρουμε μέρος στην πανελλήνια διαμαρτυρία στην Αθήνα. Εκεί θα βρεθούμε με τους υπόλοιπους ενοικιαστές και ιδιώτες της Ελλάδος και θα ζητήσουμε συνάντηση με τον υπουργό Χρήστο Σπίρτζη, γιατί αυτή η οριζόντια απαγόρευση μας κλείνει τα μαγαζιά».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα