Σε ετοιμότητα!

Μπορεί ο Λεμονής να μη θέλει να ακούει για μεταγραφές, αλλά  στον Ολυμπιακό έχουν προνοήσειΑπό τον
Χάρη Δάντση

Ούτε που θέλει να ακούσει για μεταγραφές ο Τάκης Λεμονής. Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, ωστόσο ο τεχνικός του Ολυμπιακού είναι επικεντρωμένος στον στόχο του, που δεν είναι άλλος από το να επαναφέρει την ομάδα του Πειραιά στην πρώτη θέση. Θεωρείται δεδομένο πάντως ότι οι πρωταθλητές έχουν ξεκινήσει την προεργασία τους για το χειμερινό παζάρι.

Το βάρος αναμένεται να πέσει στην επίθεση, με τα ονόματα των γνώριμων Κέβιν Μιραλάς, Μπράουν Ιντέγιε αλλά και του Απόστολου Βέλλιου να παραμένουν στη λίστα, ενώ πιθανότατα θα γίνει κίνηση και για την απόκτηση κάποιου ακραίου μπακ (αριστερού πιθανότατα, αφού ο Μίλιτς δεν υπολογίζεται).

Υπό διαρκή παρακολούθηση βρίσκονται και οι δανεικοί, με τους Ρισβάνη και Σιώπη που αγωνίζονται σε Ατρόμητο και Πανιώνιο, αντίστοιχα, να ξεχωρίζουν μέχρι στιγμής. Οι Πειραιώτες είναι εντυπωσιασμένοι και με τις εμφανίσεις του Περιστεριώτη Γιαννιώτη. Ο νεαρός τερματοφύλακας μπορεί να έφυγε ως ελεύθερος από το μεγάλο Λιμάνι, ωστόσο ο πειραϊκός σύλλογος διατηρεί το δικαίωμα να τον αποκτήσει ξανά, εφόσον το επιθυμεί. Δύσκολα, όμως, σε αυτή στην προσεχή μεταγραφική περίοδο θα υπάρξει επιστροφή κάποιου δανεικού.

Με Λεβαδειακό

Αυτό που νοιάζει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο αυτή τη στιγμή τον Λεμονή είναι ο αγώνας του Σαββάτου με τον Λεβαδειακό στο Φάληρο για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.
Ο «Sir» Takis ζητά εγρήγορση και να αφήσουν οι παίκτες στην άκρη του μυαλού τους τον αγώνα με τη Σπόρτινγκ στη Λισάβονα για το Τσάμπιονς Λιγκ, που είναι προγραμματισμένος σε μία εβδομάδα (22/11). Εν τω μεταξύ, η UEFA ετοίμασε ένα εντυπωσιακό βίντεο αφιέρωμα από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα στο Καραϊσκάκη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα