Στην Αθήνα ο Πάτινσον για… τον Πάρη

Ο Βρετανός ηθοποιός θα παραστεί στην πανελλήνια πρεμιέρα του φιλμ «Good Time», παραγωγής του Κασιδόκωστα-ΛάτσηΑπό τη
Γιώτα Βαζούρα

Ο χολιγουντιανός ηθοποιός Ρόμπερτ Πάτινσον, ένας από τους πλέον πολυσυζητημένους πρωταγωνιστές της γενιάς του, την άλλη εβδομάδα θα βρεθεί στην Αθήνα για την πανελλήνια πρεμιέρα της ταινίας «Good Time» που έχουν σκηνοθετήσει οι αδερφοί Μπένι και Τζος Σαφντί.

Το φιλμ, του οποίου την παραγωγή έχει κάνει ο Πάρης Κασιδόκωστας-Λάτσης μέσω του Hercules Film Fund, μαζί με τους Τέρι Ντούγκας και Jean Luc De Fanti της Rhea Films, θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 23 Νοεμβρίου, έχοντας ήδη σημειώσει μια εξαιρετική πορεία στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με την εταιρία διανομής Feelgood μάθαμε πως ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί ούτε το πού θα γίνει η πρεμιέρα ούτε πόσες ημέρες θα μείνει στη χώρα μας ο ηθοποιός.

Στις Κάννες

Οσον αφορά την ταινία, ένα αγωνιώδες θρίλερ σε φρενήρεις ρυθμούς, ήταν υποψήφια για Χρυσό Φοίνικα στο κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών, αποσπώντας διθυραμβικά σχόλια από κριτικούς και θεατές που το παρακολούθησαν. Μάλιστα, οι κριτικοί έκαναν ειδική μνεία στην ερμηνεία του Πάτινσον, με τους περισσότερους εξ αυτών να βάζουν στοιχήματα για το αν μπορεί ο 31χρονος ηθοποιός από τη Βρετανία να φτάσει μέχρι τα Οσκαρ.

Ο γοητευτικός πρωταγωνιστής έγινε ιδιαίτερα γνωστός χάρη στην επιτυχημένη τριλογία της «Εκλειψης», στην οποία έπαιξε στο πλευρό της τότε αγαπημένης του Κρίστεν Στιούαρτ, αλλά και σε ταινίες όπως οι «Cosmopolis» και «Maps to the Stars».

Στο «Good time» υποδύεται τον ελληνικής καταγωγής Κονσταντάιν (Κον) Νίκας, ο οποίος προσπαθεί να βγάλει τον μικρότερο αδερφό του από τη φυλακή, όπου μπήκε ύστερα από μια απόπειρα ληστείας. Ο Κονσταντάιν, φοβούμενος ότι ο μικρός δεν θα καταφέρει να επιβιώσει μέσα στη ζούγκλα της φυλακής, επιστρατεύει κάθε μέσο για να είναι ξανά μαζί του. Η ταινία εκτυλίσσεται κατά τη διάρκεια μιας νύχτας και αποκαλύπτει την άγρια πλευρά της Νέας Υόρκης.

Να θυμίσουμε πως το Hercules Film Fund, που δημιούργησε και διευθύνει ο Ελληνα κροίσος Πάρης Κασιδόκωστας-Λάτσης, είναι ένα ειδικού σκοπού ταμείο, το οποίο επικεντρώνεται στη χρηματοδότηση ανεξάρτητων κινηματογραφικών παραγωγών στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη. Ανάμεσα στις ταινίες που έχει χρηματοδοτήσει είναι και το «American Made», με πρωταγωνιστή τον Τομ Κρουζ, το οποίο προβλήθηκε πριν από λίγο καιρό, αλλά και το θρίλερ επιστημονικής φαντασίας «I am Mother», το οποίο γυρίζεται αυτή την περίοδο με πρωταγωνίστρια τη βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιό Χίλαρι Σουάνκ.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα