Ο Αδωνις ανακοίνωσε (επιτέλους) ότι σταματά τις τηλεπωλήσεις

Μετά το… κράξιμο που έφαγε και προφανώς εξαιτίας της δυσαρέσκειας της ηγεσίας της Ν.Δ., ο αντιπρόεδρος του κόμματος με αρκετή καθυστέρηση ανακοίνωσε ότι σταματά τις τηλεπωλήσεις. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Αδωνι Γεωργιάδη (φωτό) ήταν η απόφασή του μετά τα βιβλία να αρχίσει να πουλά… θεραπευτικά γιλέκα, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις σε πολιτικό επίπεδο, αλλά και ειρωνικά σχόλια στο διαδίκτυο.

Επειτα από αυτά ο κ. Γεωργιάδης, επικαλούμενος την κριτική που δέχεται και το τελευταίο διάστημα είχε γίνει ιδιαίτερα αυστηρή, ανακοίνωσε ότι σταματά τις τηλεπωλήσεις. Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος μέσω της εκπομπής του, λέγοντας ότι το κάνει λόγω της κριτικής που δέχεται για την πολιτική του, εξαιτίας αυτής της δραστηριότητάς του, με την οποία ασχολείται, όπως είπε, από το 1999.

Σημειώνεται ότι ο κ. Γεωργιάδης το τελευταίο διάστημα βρέθηκε στο στόχαστρο των χρηστών των social media, έπειτα από τηλεπώληση ενός είδους «θεραπευτικού» ενδύματος.

Πάντως, ο ίδιος είχε υπερασπιστεί την απόφασή του, λέγοντας μάλιστα: «Σταυρώστε με ελεύθερα επειδή δουλεύω…» Προφανώς η ηγεσία της Ν.Δ. τον ανάγκασε σε αυτομαστίγωμα, όσο για τον ίδιο, ας ελπίσουμε, μια και δεν σταυρώθηκε, να ακολουθήσει τον δρόμο της μετάνοιας. Οσο για την τηλεόραση, θρηνεί αναμφιβόλως την απώλεια ενός στελέχους που έκανε… λαμπρή καριέρα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα