Για πάντα εδώ ο Μάνταλος!

Υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2022 ο αρχηγός της ΑΕΚ! «Θέλω να γυρίσω για να σηκώσω το πρωτάθλημα»Συμβόλαιο ζωής με την ΑΕΚ υπέγραψε ο Πέτρος Μάνταλος! Ο αρχηγός της Ενωσης επέκτεινε τη συνεργασία του με τους «κιτρινόμαυρους» έως το καλοκαίρι του 2022 κι έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος Ελληνας παίκτης του ρόστερ. Οι αποδοχές του 26χρονου διεθνούς μεσοεπιθετικού θα εκτοξευτούν στα ύψη, λαμβάνοντας περίπου 2.000.000 ευρώ εφόσον εξαντλήσει το συμβόλαιό του. Η ΑΕΚ, όπως απέδειξε, τον στηρίζει έμπρακτα και περιμένει, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε, «τον ηγέτη της ομάδας μας γρήγορα κοντά μας, σιδερένιο και δυνατό, με το περιβραχιόνιο στο χέρι, προκειμένου να την οδηγήσει στο νέο μας γήπεδο και στην κατάκτηση όλων των αγωνιστικών στόχων της». 

Ο Μάνταλος μιλώντας για τη συμφωνία επεσήμανε ότι «υπήρχαν συζητήσεις και πριν από τον τραυματισμό μου. Με την κίνησή της η ομάδα μού έδειξε ότι από την πρώτη μέρα ήταν δίπλα μου και μου δείχνει πως πιστεύει σ’ εμένα. Και αυτό μου δίνει δύναμη και δεν με αφήνει να σκεφτώ κάτι άλλο, εκτός από το πότε θα γυρίσω στο γήπεδο για να παίξω κάποια ματς και να σηκώσω το πρωτάθλημα». Για τον τραυματισμό του Γιόχανσον ανέφερε: «Οταν χτύπησε, πόνεσα όσο και ο ίδιος. Είναι στρατιώτης και παλικάρι. Θα το ξεπεράσει πιο γρήγορα από μένα». 

Ο Σουηδός μέσος σήμερα θα υποβληθεί στην πατρίδα του σε χειρουργική επέμβαση. 

Παράλληλα, ο Αντρέ Σιμόες υποστήριξε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Σούπερ Λίγκας ότι γνωρίζει για το ενδιαφέρον της Βαλένθια, αλλά «θα ήθελα να μείνω ακόμα πολλά χρόνια και μιλάμε με την ομάδα». 

Οσον αφορά τα μεταγραφικά, η περίπτωση Ερνάνι θα προχωρήσει σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Τρίστασον και τον παραχωρήσει δανεικό η Πόρτο. Τέλος, οι άνθρωποι της ΑΕΚ κατά τη χθεσινή εκδίκαση της υπόθεσης των επεισοδίων στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ τόνισαν ότι δεν πληρούνται οι βασικές προϋποθέσεις για να επιβληθεί ποινή έδρας και αφαίρεσης βαθμών, αφού δεν καταγράφηκαν ούτε βιαιοπραγίες ούτε φθορές.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα