Βέλη για Βέλλιο

Πόλεμος ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού για τον Ελληνα φορ! Με Ατρόμητο απόψε ο «Δικέφαλος του Βορρά» Αντεπίθεση! Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε (19.30, Novasports1) στην άδεια (για τελευταία φορά) λόγω τιμωρίας Τούμπα τον Ατρόμητο, θέλοντας να στείλει μήνυμα στους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου.

Να μην επηρεαστεί από την απουσία των τιμωρημένων Σαμπράνο, Μπίσεσβαρ, Πέλκα, αλλά και του Μαουρίσιο (που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ωστόσο κρίθηκε ανέτοιμος) καλείται ο «Δικέφαλος του Βορρά». Στόχος των «ασπρόμαυρων» είναι να διατηρήσουν «απόρθητη» την έδρα τους, όπου φέτος μετρούν μόνο νίκες (πέντε στα πέντε).

Δυναμικά, όμως, και εκτός των τεσσάρων γραμμών κινούνται οι «ασπρόμαυροι». Μάλιστα, κόντρα με… φόντο τον Απόστολο Βέλλιο ξέσπασε μεταξύ του Γιώργου Σαββίδη και του υπεύθυνου επικοινωνίας του Ολυμπιακού. Αρχικά, ο πατέρας του Ελληνα επιθετικού της Νότιγχαμ εξέφρασε την πικρία του για το γεγονός ότι ο γιος του μένει διαρκώς εκτός αποστολής, γράφοντας στα social media χαρακτηριστικά: «Οι μάσκες έπεσαν. Κρίμα με Ελληνες ιδιοκτήτες». Ο Γιώργος Σαββίδης συνέχισε λέγοντας: «Ελα στον ΠΑΟΚ, παικταρά! Ο καλύτερος Ελληνας επιθετικός, με διαφορά». Επειτα ο Κώστας Καραπαπάς συνεχάρη τον γιο του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, που διαφημίζει… παίκτες του Ολυμπιακού! «Νόμιζα ότι ήσουν υπεύθυνος Τύπου του ΟΣΦΠ και όχι της Νότιγχαμ… Από πότε ο Βέλλιος ανήκει στον Ολυμπιακό; Χρήματα μπορεί να μην έχω, αλλά μπορώ να σου στείλω μπουγάτσα και τρίγωνα, που φαίνεται ότι σου αρέσουν…» πρόσθεσε ο Γ. Σαββίδης, για να έρθει λίγο αργότερα νέο «ερυθρόλευκο»… χτύπημα από τον Κ. Καραπαπά, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Μικρέ Γιωργάκη, δυστυχώς (όπως σωστά αναφέρεις στο ρατσιστικό σου ποστάρισμα), πρέπει να χάσω κιλά, οπότε κράτα τα τρίγωνα και τις μπουγάτσες. Θα μείνω με την όρεξη, όπως και εσύ για τον Βέλλιο!» Για έλλειψη χιούμορ και «μάλλον κοντή μνήμη» έκανε λόγο το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το οποίο στο νέο μήνυμά του τόνισε: «Μεγάλε, εκτός από χιούμορ, που δεν έχεις, ξεχνάς εύκολα. Αλλοι είχαν αποκαλέσει τον πατέρα μου φιλοξενούμενο στη χώρα του».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα