Στα… ραντάρ ο Λαζόπουλος

Ο ΑΝΤ1 και το (νέο) Ε πιέζουν για να εντάξουν στα προγράμματά τους τον δημοφιλή δημιουργόΑπό τη
Μαρία Ανδρέου

Μήλον της Εριδος ο Λάκης Λαζόπουλος! Τη στιγμή που κανένα πρόγραμμα τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, από οποιοδήποτε κανάλι, δεν έχει ιντριγκάρει τον τηλεθεατή ώστε να εκτοξεύσει τα ποσοστά της θεαματικότητας στο 50% -ούτε ριάλιτι ούτε τηλεοπτικές σειρές ούτε ψυχαγωγικό σόου και μαγκαζίνο- γίνεται όλο και πιο αισθητή η απουσία του σατιρικού δημιουργού από τη μικρή οθόνη. Αυτό που λείπει από την τηλεόραση είναι το κέφι, το γέλιο και αυτό, καλώς ή κακώς, το έχει μόνον ο Λάκης! 

Τον θέλουν ή δεν τον θέλουν κάποιοι στη μιντιακή αγορά -οι οποίοι έσπευσαν να τον «σταυρώσουν» γιατί έδινε φωνή στον κόσμο και δεν ήθελε να επικρατήσει στο γυαλί η σαχλαμάρα τού τίποτα-, ο δημιουργός έκανε τον κόσμο να γελά με την καρδιά του μέσα στην οικονομική κρίση και τη γενικευμένη κοινωνική κατάθλιψη που μας έχει κυριεύσει. Ο τηλεθεατής πλέον δεν έχει κανένα συγκεκριμένο τηλεοπτικό ραντεβού με την αισιοδοξία! Το κενό είναι εμφανές!

Οι «Δέκα Μικροί Μήτσοι»

Σύμφωνα με πληροφορίες και ενώ οι σταθμοί προσπαθούν να ρεφάρουν τη χασούρα της πρώτης τηλεοπτικής σεζόν -αφού κανένα πρόγραμμα δεν τους έφερε την τηλεθέαση και τη διαφήμιση που θα ήθελαν-, δύο κανάλια ερίζουν για τον δημιουργό. Πρόκειται για τον ΑΝΤ1, με τον οποίον ο Λάκης μιλά αποκλειστικά για την παραγωγή των «Δέκα Μικρών Μήτσων».

Το κανάλι δεν θα ήθελε, όπως ενημερωθήκαμε από γνωστό παραγωγό, να εμπλακεί ο Λάκης σε ένα σατιρικό ζωντανό σόου όπως θα ήταν το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», ακόμη και με άλλη ονομασία, που θα έβαζε ξανά τον δημιουργό στην πρόκληση να σατιρίσει την πολιτική επικαιρότητα. Το διαφορετικό και το πρωτότυπο θα ήταν να δούμε από το κανάλι του Αμαρουσίου τους «Δέκα Μικρούς Μήτσους» στο σήμερα με τον Τζίμη να πηγαίνει στον ψυχολόγο χωρίς να ξέρει γιατί και τη νεόπλουτη Γρουμπουλάκη να πουλάει τα τιμαλφή της σε ενεχυροδανειστή.

Η επανεμφάνιση των «Δέκα Μικρών Μήτσων» στο γυαλί, και μάλιστα από το Mega στον ΑΝΤ1, θα έγραφε τηλεοπτική ιστορία – και δη τη στιγμή που τα πάντα έχουν αλλάξει στην Ελλάδα. Ο Φλεβάρης του 2018 θα έχει πολλή πλάκα στον ΑΝΤ1, αν οι «Δέκα Μικροί Μήτσοι» έκλειναν ραντεβού σε ένα καινούργιο διαμορφωμένο τηλεοπτικό τοπίο. Από την άλλη μεριά ο δημοφιλής κωμικός δημιουργός φαίνεται να συζητά, σύμφωνα με πληροφορίες, με το καινούργιο Ε του Ιβάν Σαββίδη και να προχωρά τον σταθμό σε μια άλλη εποχή, όπου θα έχει πολύ σημαντική θέση.

Αλλωστε ο Λάκης έχει εκφέρει πολλές φορές την πρόθεσή του να πάρει κωμωδίες του παλαιού κινηματογράφου και να τις μεταφέρει σε σειρές στο σήμερα, ενώ αυτός θα κρατά όλη την παραγωγή. Και όλες αυτές οι ζυμώσεις φαίνεται ότι γίνονται τη στιγμή που ο Λάκης δέχεται την ανέλπιστη αγάπη του κόσμου στο θέατρο, όπου η επιθεώρηση «Α-πε-λπι-σί-το» σπάει ταμεία.

Μάλιστα στις Σέρρες όπου περιόδευσε η παράσταση ο κόσμος αγκάλιαζε τον ηθοποιό με θέρμη και τον ρωτούσε διαρκώς πότε θα επιστρέψει στην TV, ενώ με την ίδια ανυπομονησία τον περιμένουν σε Κόρινθο, Πάτρα, Καλαμάτα, καθώς η παράσταση θα κάνει περιοδεία σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας, ενώ τα Χριστούγεννα θα ανέβει στη Θεσσαλονίκη. Γιατί ο κόσμος δεν ξέρει από τα παιχνίδια της TV… Ξέρει μόνο από μια αλήθεια, και αυτή είναι ποιος τον κάνει να γελάει. Και αυτό το ξέρουν και οι καναλάρχες και οι διευθυντές… αλλά κυρίως οι διαφημιστές!

Παράθυρο για επιστροφή

Χθες το μεσημέρι ο Λάκης Λαζόπουλος έδωσε ραδιοφωνική συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου στον Real FM 97,8 και ήταν πολύ ειλικρινής σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο επιστροφής του στην τηλεόραση.

«Θα ήθελα να έχω για την ώρα μια απόσταση. Είμαι 35 χρόνια στο προσκήνιο, 22 χρόνια ουσιαστικά στην τηλεόραση. Χρειάζεται μια παύση και για μένα. Για να δω καλύτερα αλλά και να με δει καλύτερα εμένα ο κόσμος. Εγώ είμαι αυτός που περισσεύω; Είναι όλα καλά και τόσο ήρεμοι που δεν πρέπει να υπάρχει η γνώμη μου; Αν περισσεύω, θα είμαι εκτός και δεν θέλω να επιστρέψω» είπε και συνέχισε: «Γίνονται συζητήσεις για τη νέα χρονιά. Δεν έχω πάρει απόφαση. Οι “Δέκα Μικροί Μήτσοι” είναι πιο κοντά σε αυτό που σκέφτομαι. Πάντως αυτό που ονειρεύομαι είναι μια ευρωπαϊκή σχολή θεάτρου με μεγαλύτερη ειδικότητα στην κωμωδία. Αυτά είναι τα δικά μου σχέδια για το μέλλον».

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα