Πουρσανίδης: «Ο Ευγένιος μάς ένωσε για πάντα»

Στις συγκλονιστικές και γεμάτες συγκίνηση στιγμές που έλαβαν χώρα στο «Γεντί Κουλέ» τη Δευτέρα στο φιλικό παιχνίδι προς τιμήν του καλύτερου προπονητή στην ιστορία του ΟΦΗ Ευγένιου Γκέραρντ αναφέρθηκε ο εμπνευστής της συγκεκριμένης βραδιάς Ηλίας Πουρσανίδης. «Ο Ευγένιος Γκέραρντ μάς ένωσε για πάντα. Νιώσαμε ότι γυρίσαμε πίσω. Ζήσαμε πράγματα απίστευτα και δεν υπάρχουν λόγια να το περιγράψει κανείς. Αυτό που συνέβη όταν μπήκε ο Ολλανδός στο γήπεδο ήταν απίστευτο. Ολοι ξεχείλιζαν από αγάπη γι’ αυτόν τον άνθρωπο. Ηταν απίστευτο! Ζήσαμε στιγμές που θα τις θυμόμαστε και θα τις λέμε για όλη μας τη ζωή» τόνισε μεταξύ άλλων ο πρώην ποδοσφαιριστής των Κρητικών (αγωνίστηκε εκεί την περίοδο 1992-1997) μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό. Μάλιστα, ο Ηλίας Πουρσανίδης αποκάλυψε πως ο 77χρονος Ολλανδός μίλησε έπειτα από καιρό όταν έμαθε για το φιλικό, μεταξύ «παιδιών» και «φίλων» του, που ήταν αφιερωμένο σ’ αυτόν: «Οταν έμαθε για το παιχνίδι, μίλησε μετά από μήνες ο Ευγένιος και βγήκε από το νοσοκομείο γι’ αυτό το φιλικό».

Πάντως, πέρα από όσα σπουδαία συνέβησαν στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», δεν έλειψαν και τα απρόοπτα, καθώς ο πρόεδρος του ΟΦΗ Φώτης Τσάλος στάθηκε άτυχος χτυπώντας σοβαρά το πόδι του με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταβεί στο νοσοκομείο.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα