Εκλεψε τις εντυπώσεις ο Κ. Μπακογιάννης στη συνέντευξή του στην «Ελληνοφρένεια»

Ο Μπακογιάννης άφησε άγαλμα τον τσολιά • Σε μια διαφορετική συνέντευξη είπε ότι μικρός δοκίμασε χασίς και η Μαρίκα τον είχε διώξει ως κομμουνιστή Ο Κώστας Μπακογιάννης παραδέχτηκε ότι έχει καπνίσει χασίς σε νεότερη ηλικία, θυμήθηκε το περιστατικό που η γιαγιά του Μαρίκα τον έδιωξε ως κομμουνιστή από το κυριακάτικο τραπέζι και απέφυγε να απαντήσει για το αν τρώγονται τα φαγητά της Ντόρας! Ολα αυτά σε μια διαφορετική σίγουρα συνέντευξη που έδωσε ως περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας στον «τσολιά», τη γνωστή φιγούρα της τηλεοπτικής εκπομπής «Ελληνοφρένεια».

Η ανησυχία που έχει, όπως είπε, για τον νεογέννητο γιο του είναι «επειδή τον είχε η Σία στην κοιλιά για όλους αυτούς τους μήνες που έλεγε δελτίο, σκέψου τι έχει ακούσει αυτό το παιδί»! Ως προς τον θείο του και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, απάντησε ότι θα γίνει πρωθυπουργός και μάλιστα πολύ καλός, ενώ ομολόγησε πως δεν έχει γνωρίσει τον περίφημο… εξωγήινο στον Υμηττό.

Μια Κυριακή μεσημέρι, στα μέσα της δεκαετίας του ’90, όπως περιέγραψε στη συνέχεια ο κ. Μπακογιάννης, η οικογένεια Μητσοτάκη έτρωγε στο σπίτι, όταν η γιαγιά του Μαρίκα εκνευρίστηκε με κάτι που είπε και φώναξε: «Εξω από το σπίτι μου, κομμουνιστή! Βγες έξω τώρα!». Τον έσωσε με την παρέμβασή του ο παππούς του Κωνσταντίνος: «Μαρίκα, άσε τον άνθρωπο να τελειώσει το φαγητό του και τον διώχνεις μετά». Ως προς το αν βρίσκει κάτι αρνητικό στον Κυριάκο Μητσοτάκη, είπε ότι παραλέει τα πράγματα όπως ακριβώς είναι. «Τι σχέση έχω εγώ με αυτό;» απάντησε όταν ερωτήθηκε αν είναι ο επόμενος πρόεδρος της Ν.Δ. και συμπλήρωσε:

«Το επώνυμο είναι και δεν είναι εισιτήριο. Υπάρχουν άνθρωποι που σε βλέπουν θετικά και άλλοι πολλοί που σε βλέπουν με δυσπιστία και επιφυλακτικότητα και λένε “Καλώς το σίχαμα”. Προτιμώ να κάνω τη ζωή μου σαν να είμαι ο μπαμπάς του Παύλου παρά ο γιος του Παύλου. Είμαι τρελά υπερήφανος για την οικογένειά μου».

Επανέλαβε ότι η άδεια που δόθηκε στον Δημήτρη Κουφοντίνα τον εξοργίζει «σε όλα τα επίπεδα» και ομολόγησε ότι δεν ξέρει αν θα μπορούσε να διαχειριστεί μια συνάντηση με τον Εκτορα Κουφοντίνα, γιο του εκτελεστή της 17Ν.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα