Αντιμέτωπη με ισόβια η καλλονή!

Κόρη αστυνομικού το 19χρονο μοντέλο που πιάστηκε στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2,5 κιλά κοκαΐνηΚόρη αστυνομικού από τη Μυτιλήνη είναι η 19χρονη Ειρήνη Μελισσαροπούλου που συνελήφθη όταν προσπάθησε να περάσει από το διεθνές αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ 2,5 κιλά κοκαΐνη και απειλείται με ισόβια κάθειρξη.

Ο πατέρας της έπαθε σοκ όταν διάβασε στο διαδίκτυο ότι η κόρη του δεν βρισκόταν στην Καλαμάτα για να σπουδάσει σε κάποιο ΙΕΚ, όπως νόμιζε, αλλά την οδηγούσαν οι αστυνομικοί στα κρατητήρια του αεροδρομίου με χειροπέδες και κουκούλα στο κεφάλι.
Η οικογένειά της έχει πολύ καλό όνομα στη Μυτιλήνη, καθώς ο πατέρας είναι έντιμος αστυνομικός και η μητέρα της αξιοπρεπής δημόσιος υπάλληλος.

Η όμορφη Ειρήνη φαίνεται ότι αναζήτησε να κάνει καριέρα μοντέλου και ένα διάστημα δοκίμασε την τύχη της ως χορεύτρια στη Θεσσαλονίκη. Αφού σύναψε σχέση με έναν νεαρό στρατιωτικό, έφυγε στα τέλη Αυγούστου από το νησί και τον περασμένο Σεπτέμβριο η χαμηλών τόνων κοπέλα αποφάσισε να πάει στην Καλαμάτα για σπουδές, κάτι που οι δικοί της δεν διαπίστωσαν αν όντως έγινε.

Τίποτα δεν προμήνυε ότι δύο μήνες αργότερα θα βρισκόταν στη μακρινή Αιθιοπία και στη συνέχεια στο ακόμη πιο μακρινό Χονγκ Κονγκ, μεταφέροντας έναν σάκο γεμάτο κοκαΐνη, αξίας άνω των 300.000 δολαρίων!

Βαποράκι

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο τελικός προορισμός των ναρκωτικών φαίνεται ότι ήταν η Αθήνα. Το περίεργο είναι ότι η Ελληνίδα καλλονή είναι η τέταρτη γυναίκα βαποράκι που συλλαμβάνεται για τον ίδιο λόγο στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο, κι έτσι οι τοπικές Αρχές ερευνούν το σενάριο να έχει στρατολογηθεί από το ίδιο διεθνές κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Σάκης Κεχαγιόγλου εικάζει ότι η 19χρονη έχει πέσει θύμα μαφιόζων.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα