Στη Δικαιοσύνη ο Νικολόπουλος για τον ύποπτο ρόλο του Αντώνη Στεργιώτη

Στη Δικαιοσύνη προσέφυγε ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος (φωτό), ζητώντας να πέσει άπλετο φως στη δράση κυκλωμάτων παράνομου τζόγου. Ο Νίκος Νικολόπουλος με μηνυτήρια αναφορά του στρέφεται κατά του πρώην προέδρου της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων Αντώνη Στεργιώτη. Ο βουλευτής ζητεί να ερευνηθεί εάν υπήρξε πλημμελής ή επιλήψιμη άσκηση καθηκόντων από την πλευρά του κ. Στεργιώτη ή άλλων προσώπων αναφορικά με τους ελέγχους παράνομου τζόγου και εάν από ενδεχόμενες παραλείψεις τους ζημιώθηκε το Ελληνικό Δημόσιο.

Ο κ. Νικολόπουλος στη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών επισυνάπτει και αποσπάσματα των πρακτικών της συνεδρίασης της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής στις 24 Οκτωβρίου 2017, κατά την οποία, παρόντος του κ. Στεργιώτη, εθίγησαν ζητήματα παράνομου τζόγου από εταιρίες διαδικτυακού στοιχηματισμού.

Βγαίνοντας από το γραφείο του εισαγγελέα, ο κ. Νικολόπουλος αναφέρθηκε στα εκατομμύρια που χάνει το Ελληνικό Δημόσιο από τη δράση αυτών των κυκλωμάτων: «Ο παράνομος τζόγος στην Ελλάδα έχει τζίρο πάνω από 1,5 δισ. ευρώ και αποστερεί περισσότερα από 300.000.000 ευρώ σε φόρους από τα δημόσια έσοδα».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα