Θα γίνει της προσφυγής

Φουρτούνες στον Παναθηναϊκό, όσο δεν βλέπουν το χρώμα του χρήματος οι παίκτες. Στα «κάγκελα» ο ΧουλτΣφίγγει ο κλοιός για τη δόση του Νοεμβρίου, ενώ παράλληλα εντείνονται οι πιέσεις προς την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου προκειμένου να συνεισφέρει οικονομικά! 

Το ταμείο του Παναθηναϊκού είναι μείον και, αν δεν καταφέρουν οι «πράσινοι» να πληρώσουν εγκαίρως (έως 30 του μήνα) τη δόση στους ποδοσφαιριστές, τότε θα δώσουν το δικαίωμα σε όποιον επιθυμεί να καταθέσει προσφυγή και να μείνει ελεύθερος. Προς τα εκεί προσανατολίζεται ο Νίκλας Χουλτ, εφόσον δεν λάβει 125.000 ευρώ μέχρι το τέλος του μήνα. 

Αυτό αναφέρουν οι πληροφορίες, όπως τόνισε και ο δικηγόρος του Σουηδού αριστερού μπακ στη χθεσινή συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους του «Τριφυλλιού». Παράλληλα, σοβαρό είναι το ενδεχόμενο αφαίρεσης βαθμών, καθώς ο Τελάντερ (εκπροσωπείται από τον ίδιο δικηγόρο με τον Χουλτ) πρέπει να λάβει στις 29 Νοεμβρίου δύο δόσεις από τα οφειλόμενα, συνολικής αξίας 92.000 ευρώ.

Μολέδο

Οπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, οι «πράσινοι» δίνουν αγώνα δρόμου τις τελευταίες ημέρες για να κρατήσουν όρθια την ομάδα. Στελέχη της ΠΑΕ ασκούν έντονη πίεση στον μέχρι πρότινος μεγαλομέτοχο Γιάννη Αλαφούζο να βοηθήσει οικονομικά και να καλυφθούν οι υποχρεώσεις τουλάχιστον στους Χουλτ και Μολέδο, οι οποίοι απασχολούν άλλους συλλόγους και θα κινηθούν νομικά για να πάρουν την ελευθέρας τους. Ο Οσκαρ Χίλιεμαρκ με συνέντευξη του στη Nova αναφέρθηκε στα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν τον Παναθηναϊκό και υποστήριξε, μεταξύ άλλων: «Σίγουρα είναι μέρος της καθημερινότητάς μας και πρέπει να περιμένουμε μήπως έρθει κάποιος για να μας βοηθήσει». Για το σαββατιάτικο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι ο Σουηδός μέσος ανέφερε: «Είναι μια δύσκολη πρόκληση για εμάς. Αν παίξουμε όπως κόντρα στον Ολυμπιακό και όπως σε κάποια κομμάτια του αγώνα με την ΑΕΚ, τότε θεωρώ πως μπορούμε να πάρουμε τη νίκη».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα